Varsel om ekstraordinært årsmøte

Hei alle,

Med dette varsles det om mulig ekstraordinært årsmøte tirsdag 21. februar 2023 kl 2000-2020 (i pausen). Et slikt møte ble allerede tillyst under det ordinære årsmøtet 24. januar, med kun behandling/godkjenning av regnskap 2022 som sak på agendaen. Ekstraordinære årsmøter har ifølge våre vedtekter 1 ukes sammenkallingsfrist, men vi håper medlemmene godkjenner at dette nå skjer med 1 dag mindre enn en hel ukes varsel.

Regnskapet er fortsatt hos regnskapsfører, men vi er lovet prioritet denne uken. Skulle vi mot all formodning ikke få revidert regnskap tilbake før etter tirsdag 21. februar, må vi utsette ekstraordinært årsmøte til den 28. Det begynner imidlertid å haste for styret å få dette godkjent snarest mulig, slik at vi kan registrere balanse på en riktig måte og starte regnskapsføring i vårt nye system StyreWeb før vi starter på enda en ny måned.

Vi håper på medlemmenes fleksible holdning til dette varslet. Eventuelle innsigelser gjøres ved å svare tilbake på dette epostvarslet (til Singairs.no).

Styret