Tirsdags-blogg 14.02.23

«Sola skinner og jeg er så glad☀️ 🎶 
Det er fordi jeg treffer deg i dag»

Resten av innholdet i denne Jokke-visa skal vi ikke dvele så mye med 😅 😂, men det er en glad sang på en fin vårdag «in spe», i glede over å møtes igjen!

Igjen, tusen takk for strålende dager på Røros, vi håper alle har holdt seg friske etterpå😁💪

Det var litt rart å ha «fri-tirsdag» egentlig, og nå føles det nesten som å starte på en helt ny arbeidsøkt. Nye sanger blir gøy! Håper de fleste allerede har hatt tid til å begynne å se på dem. Notekopier kommer i kveld, men som nevnt i forrige blogg er MuseScore-filer på plass for lengst i notearkiv og «app». Har du noen som helst problemer med «musescoren», ikke nøl med å ta kontakt med noen i styret. Da får du hjelp!🤓

Siden forrige blogg er det også lagt ut flere opptredener eller muligheter for opptredener i Kalender, og det er fint å se at flere har begynt å melde seg på. I tillegg til de konsertene som står der nå, har vi også fått ja fra Fornebu S til å holde en pop-up-konsert (med profileringsformål) ute på torget lørdag 13. mai. Denne kommer i Kalender i løpet av kvelden etter at vi har fått diskutert litt detaljer i styremøtet i dag.

Da gjenstår det bare å minne om kontingentinnbetalingen, kr 1300,- til 1503.35.40237, innen 28. februar.🤗

Vi sees i kveld!

Mvh
Styret