Tirsdags-blogg 31.01.23

Oi-oi-oi, da er uken kommet for å dra på tur til Røros! 🚈 🚌 🚘
Vi har fått tilsendt fullt program på ikke mindre en 18 sider fra Bergstadkoret, men vi må gjøre oppmerksom på at de i går sendte beskjed om at det kommer en revidert utgave i løpet av uken! I påvente av dette (som vi legger ut straks vi får det), velger vi likevel å legge ut her (under Medlemmer/Dokumenter på hjemmesiden) det vi har fått, slik at dere får informasjonen allerede nå. Dersom endringene de kommer med utgjør noe for våre aktiviteter og vår kjøreplan, vil vi selvsagt gjøre spesielt oppmerksom på det. Vi anbefaler at alle leser programmet grundig før dere drar, så er det også lett å finne tilbake til det på telefonen underveis. Den som ønsker egen print av programmet, sørger for dette selv, enten ved hjelp av egen printer, familiemedlem, venn eller kor-kompis som har! Styret vil trykke et lite antall av det endelige programmet, 1-2 til hver stemmegruppe, som deles ut på fredag.

Vi har imidlertid laget en 1-sides kjøreplan for våre programaktiviteter i Fornebu Singairs. Den vil alle få en papirkopi av i handa på øvelsen i kveld. Du finner den også her på hjemmesiden. Dere vil se i kjøreplanen at det feks står at «vi går til Storstuggu» osv, men dere som har meldt at dere trenger skyss mellom stedene på selve Røros, vil bli ivaretatt med personbiler.

Øvelsen i kveld vil ha full fokus på Røros-repertoaret, og er du ikke syk eller på reise, setter vi stor pris på å se deg fysisk til stede. For nå gjelder det, og vi begynner virkelig å glede oss til å innta Bergstaden Røros!
Som en teaser kan du jo se litt på noen bilder nederst her, fra korets tur i 2019, så satser vi på at det blir minst like gøy i år!

Hilsen styret 2023

Vinterfestivalen 2019: