Tirsdags-blogg 24.01.23

Hei på dere!

Tirsdagene kommer fort på, og bra er det for oss! I dag er det til og med dags for korets årsmøte 2023.

Vi håper du kommer på øvelsen for å finpusse på Røros-sangene før pausen, og på årsmøtet etter pausen. Er du på reise eller syk, men klarer å delta på Zoom, er det også fint. Vi setter opp for det, og legger linken i Kalender. Vi byr på kaffe, kaker og litt stas i lokalet, så kos deg med noe om du er på Zoom også!

Vi anbefaler alle å lese dokumentene som ble sendt ut på søndag, i forkant, slik at dere er forberedt med eventuelle kommentarer eller spørsmål. Skriv gjerne ut dokumentet om du synes det er best, vi satser også på å vise det på skjerm.

Vi nevnte tidligere muligheten for å få noen parkeringsplasser i kjelleren på det nye Treklang-bygget (syke-/ aldershjemmet). Parkeringskjelleren er nå ferdig, og har noe ledig kapasitet dette halvåret/året til sykehjemmet fylles helt opp fra høsten/neste år. Vi har derfor takket ja til dette gode (om enn midlertidige) tilbudet, og har fått kort til nesten alle som meldte behov for å kjøre bil i kartleggingsrunden vi hadde (noen deler kort). De dette gjelder har fått egen melding med bruksanvisning.

Vi minner om meldingen fra noteutvalget sist tirsdag, om hvilken sang du liker best av de tre forslagene som skal bli med i vårrepertoaret. Fristen er satt til og med i dag, så har du ikke stemt enda, gå inn i Medlemmer/ Påmeldinger/spørreskjema, finn det øverste valget Repertoar spørreskjema, og gjør det nå!

Vi tillater oss også å minne om betalingsanmodningen fra Jan i tidligere melding om togbilletter til Røros, utsendt 11. januar:

«Overnattingen
Hotellrom er bestilt og bekreftet ut fra innmeldte ønsker (enkeltrom/dobbeltrom).  Vi blir forelagt en felles regning når vi er på Vertshuset , og må derfor be om at dere overfører penger til korets kasse slik:
Enkeltrom/2 netter:                 Kr 2610,-
Dobbeltrom/2 netter:              Kr 1690,- pr pers

Beløpene overføres til korkassen, konto nr. 1503.35.40237 senest innen 25. januar 2023.«

De andre detaljene rundt Vinterfestivalen på Røros skal vi snakke mer om i neste uke.
Så, «stay tuned» en stund til, men det er ikke noe i veien for virkelig å begynne å glede seg nå!

Mvh
Styret