Tirsdags-blogg 17.01.23

Hei, og velkommen til ny sanguke!

Det nærmer seg Røros-tur mer og mer, men først er det årsmøte. Altså, neste tirsdag, den 24. januar, kl 2000, og vi håper på fullt oppmøte! Årsmøtedokumentene sendes ut i løpet av kommende helg.

Vi satser på at alle fikk med seg endringen angående bestilling av togbilletter som kom i melding sist onsdag, og at alle har fått bestilt. Er det fortsatt noen som ikke har gjort det, eller ikke fått det til, kom for brukerstøtte i ettermiddag. Dette tilbudet gjelder også for annen type teknisk støttebehov, som MuseScore, hjemmeside e.l. Eli vil være i lokalet fra kl. 1715, send en melding på forhånd!

Hva hele Røros-turen gjelder, vil vi ta en opptelling på alle elementer i pausen i kveld, så vær beredt på å møte opp i Rytmeboksen og svar på spørsmål for avkryssing i tur og orden! Det er viktig for fellesskapet at vi i styret får full oversikt. Vi har fått noe mer informasjon fra Bergstadkoret, endelig program er lovet den 25. Dere vil også få en helhetlig kjøreplan for Fornebu Singairs på siste øvelse før reise, inkludert øvingstider osv. Vi holder p.t. kontakt med pianistene om dette.

Da sees vi til dyst i kveld, med smil, latter, konsentrasjon og sangglede på plass! Husk kopp og egen snack om du trenger å fylle på med energi😁 

Og er du syk eller ikke kan komme av annen grunn, legg inn melding i Kalender, og kryss av om du ønsker Zoom! Lenke blir lagt i Kalender.

Styret