OBS – Melding om endringer i togbestillingen til Røros

Hei alle dere som skal være med til Røros!

Styret har i dag hatt møte for å diskutere reiseopplegget, og vi vil med dette orientere om endringer i opprinnelig plan når det gjelder togbestillingen. 

Togreisen

Etter å ha mottatt tilbud fra Vy, samt fått bekreftelser fra hver enkelt om ønsket reiseopplegg, ser vi at vi totalt sett, for koret og for den enkelte, ikke får en tilstrekkelig, fleksibel eller rettferdig løsning med å benytte oss av en fellesbestilling med de betingelsene og prisene Vy gir i sitt tilbud. Dette går både på antall fullt betalende, avbestillingsregler m.m.

Dette innebærer at enhver må bestille sin enkeltbillett, noe vi ber dere gjøre snarest mulig, i Vy-appen eller på hjemmesiden vy.no

Koret reiser med følgende tog:

Fra Lysaker: Fredag 3/2 kl 10:21 (merket RE10 Lillehammer, togbytte Hamar). 
Ankomst Røros kl. 15:35
Fra Røros: Søndag 5/2 kl. 14:18 (togbytte på Hamar, til RE10 Drammen). 
Ankomst Lysaker kl. 19:38

Vi har sjekket i Vy-appen, og det ser ut til at billett hele veien Lysaker-Røros pr nå koster kr 661 med dette toget. Prisene kan bli dyrere jo nærmere avreisedato vi kommer, så vi anbefaler at dere bestiller raskt.
Det ser ut til at det er godt med seteplass i toget Hamar-Røros. Om du vil kan du også bestille seteplass Lysaker-Hamar for kr 59 i tillegg. 

Pensjonister kan bestille honnørbillett. Denne billetten er standard refunderbar, dvs du kan endre eller få refundert gratis på Mine sider helt frem til planlagt avgang. Hvis du ikke har kjøpt billetten på vy.no eller i appen, får du hjelp hos Vy kundeservice.

Uansett type billett anbefaler vi å betale med kredittkort (ikke debetkort), da dette gjør at reiseforsikringen som ofte er inkludert her, kan gi refusjon ved sykdom.

De som bestiller fra andre stasjoner må bestille slik at de reiser med de samme togene. For å kunne sitte mest mulig samlet kan vi se at det er mange ledige seter i vogn nr. 1 fra Hamar til Røros. For returen på søndag ser det ut til å være færre ledige plasser, også derfor viktig å bestille snarest mulig.

Vi foreslår at dere som gjerne vil sitte sammen på en 2-seter eller 4-seter, avtaler og bestiller sammen. Det går også an at en av dere bestiller for flere og dere gjør opp dere imellom med Vipps. Slik vi leser det, er maks grense for slik bestilling 9 enkeltbilletter.

Skulle noen få problemer er det bare å ta kontakt så bistår vi med bestillingen.

Overnattingen

Hotellrom er bestilt og bekreftet ut fra innmeldte ønsker (enkeltrom/dobbeltrom).  Vi blir forelagt en felles regning når vi er på Vertshuset , og må derfor be om at dere overfører penger til korets kasse slik:

Enkeltrom/2 netter:                 Kr 2610,-
Dobbeltrom/2 netter:              Kr 1690,- pr pers

Beløpene overføres til korkassen, konto nr. 1503.35.40237 senest innen 25. januar 2023.

Mvh
Styret