Tirsdags-blogg 10.01.23

Hei på dere, da er vi godt inne i uke 2 i det nye året! Det har vært en krevende vær- og føre-uke, og vi håper alle har kommet seg vel igjennom både snøføyker, dårlige kjøreforhold, ubrøytede fortau, regn og glattis!🌧❄️ ☃️ 🌨 💧 💦 ☔️

Dessverre er det også krevende at det er mye influensasmitte i lufta, alle slags virus virrer rundt🤧🤒
Det betyr at vi, som til og med skal på tur til Røros, helst ikke vil bli rammet av disse de kommende ukene! Vi skal likevel leve som normalt, og er du frisk, kommer du på øvelse. Det er ingen ekstraordinære smitteverntiltak på gang fra myndighetenes side, og vi viderefører koroppsettet med å sitte ved siden av hverandre i bue. Men, vi tar med håndsprit igjen, og ber alle bruke dette ved ankomst til lokalet, samt når vi går inn i Rytmeboksen for pause. Vi tar med kaffe, men sløyfer kakeboksen. Vi ber derfor om at den som ønsker snack i pausen for å styrke energinivået, tar med dette selv, og husk også egen kopp. Viktig nå at enhver tar godt vare på seg selv og sine sangfeller:-) Og er du syk, blir du hjemme, og deltar på Zoom hvis du makter. 

Neste tirsdag (17.01.) tilbyr vi IT brukerstøtte i øvingslokalet fra kl. 1730, til den som føler behov for det. Hvis du sliter med noe på hjemmesiden, med epost-meldinger, MuseScore, Zoom, Messenger, whatever, bare kom, så ser vi hva vi kan bistå med for at du skal oppleve den digitale kor-hverdagen på en grei og effektiv måte. Send gjerne en melding til Eli om du kommer, og ta med utstyret ditt (laptop, nettbrett, telefon).

MuseScore-fil av fellesnummeret Kom! ligger nå i Notearkivet, i tillegg til den tyske stemmeinnspillingen fra YouTube. Ingen god grunn for ikke å spikre denne sangen nå, altså😉

Påminnelser:

  • Før Røros-turen, registrer pårørende-kontakt på hjemmesiden, ref forrige tirsdags-blogg
  • Sjekk notemappa di for sangene vi skal ha med til Røros, og meld fra til Kee (skriv deg på notekopi-liste) dersom du mangler noen!
  • Husk fristen for innmelding av årsmøtesaker fredag 20. januar.

Vel møtt i kveld!
Styret