Tirsdags-juleblogg 13.12.22🎄

Ho-ho-ho, håper det blir en lussekatt på deg i dag!

Takk for en fantastisk trivelig juleavslutning sist uke, med fine konserter i Bruksveien og på Holmen, og en koselig seanse på Caravelle Café søndag kveld.

Kirsti foreviget noen sekunder av oss på den stemningsfulle scenen📹🌹

Selv om det ikke ble noe rekrutteringsstunt på denne tredje adventssøndagen, ble det likevel et stemningsskapende samvær og et interessant og fint bekjentskap med caféen, både med tanke på god mat, koselige lokaler og svært inkluderende betjening. Kanskje en framtidig stam-pub for oss, også med musikalsk innhold i ny og ne? Vertens klare budskap da vi dro var i alle fall at «vi holder kontakten, dere er hjertelig velkomne tilbake!» Dessuten er rekruttering til kor en never-ending-story, så vi får lage oss nye sjanser til å verve flere menn.

Som nevnt i forrige uke kommer denne siste tirsdags-blogg i semestret med litt informasjon fra styremøtet den 6. desember.

Hovedpunktet på agendaen var planlegging og avvikling av årsmøtet i 2023. Dette vil bli avholdt i øvingslokalet tirsdag 24. januar fra og med pausen kl. 20:00. Innkalling, med frist for innmelding av saker, vil bli sendt ut i henhold til vedtektene våre innen 14 dager før årsmøtet. Årsmøtedokumenter som årsberetning, regnskap, budsjett og valgkomiteens innstilling, vil bli sendt ut minst 2 dager før møtedato. Alle dokumenter vil bli lagt på hjemmesiden, og varsler blir sendt ut pr epostmelding fra Singairs.

Noten til «Kom!» (fellesnummeret på Røros) ble utdelt på øvelsen den 6., og ligger nå også i Notearkivet på hjemmesiden for den som eventuelt ikke fikk den med seg da. Musescore-fil på sangen kommer etter hvert, men i mens kan du gjøre deg kjent med hvordan den låter ved å høre litt på en YouTube-versjon som også ligger i Notearkivet.

Vi vet at flere har slitt med å komme inn på kontoen vår i MuseScore-appen i det siste, men den fungerer for de fleste heldigvis, og brukeridentifikasjon og passord er det samme som før. Et triks kan kanskje være å slette appen og laste den opp på nytt for å sikre at man har siste versjon?
MuseScore-support er uansett oppe også i jula, melder Kee!👌Bare å ta kontakt på mail eller sms, eller si fra på den felles messengergruppa, i fall flere har problemer, eller flere kan hjelpe hverandre. For vi regner jo med at noen vil øve i desember også🤭🤩

Neste styremøte avholdes 3. januar, og mer detaljert informasjon om reisen til Røros og programmet på Bergstadkorets Vinterfestival, vil følge etter dette.

Da gjenstår det bare å takke for et kjekt høstsemester, og si at vi gleder oss til ny semesterstart i Speilsalen den 3. januar kl. 1845!

Vi ønsker dere alle en god og fredelig jul🎄og en fin nyttårsfeiring💥!
Juleklem fra oss i styret,

Jorun🧑🏻‍🎄, Jan🎅🏻, Eiliv🎅🏻, Kee🎅🏻, Kirsti🧑🏻‍🎄 og Eli🧑🏻‍🎄