Tirsdags-blogg 06.12.22

Hei superkor! Så gøy det var, og så bra det gikk, i helga! Takk til alle for sterk innsats for koret og lokalmiljøet, både på gamle SAS-hotellet, i Snarøya kirke og på Punkt! Se flere bilder nederst.

I kveld samles vi til siste øvelse før jul, i forberedelse til de tre siste stunts av Fornebu Singairs’ juleturné for i år: Bruksveien på torsdag 8. kl. 1800, Holmen senter søndag 11. kl. 1500 og Caravelle samme dag kl. 1800. 

Sjekk øvingsprogrammet for i kveld og sørg for at du har med noter på de sangene som er nevnt der. Emilie vil ta en endelig beslutning på settlistene for de resterende opptredenene basert på kveldens øvelse. Husk spesielt på å ta med drikkevisene, som du sikkert ikke har i julemappa😉, da vi skal bruke disse på Caravelle på søndag.

Konsertene i Bruksveien og på Holmen vil ha tradisjonelt «konsertformat» slik vi bruker å gjøre det, mens på Caravelle blir det litt annerledes. Der blir framføring av drikkeviser og et par julesanger mer som et profilerings-«stunt» i kombinasjon av at vi selv er der som gjester i jule-avslutningslag. Vi ønsker å bruke det faktum at det er Verdens kordag denne dagen (med tema «Sang for fred», les mer nedenfor), at det å synge sammen med kjærlighet og medfølelse er et av de kraftigste verktøyene vi kan bruke for å oppnå fred, og at vi gjerne tar i mot flere menn til vårt gode, fredelige og gøyale korfellesskap på Fornebu.😂

Siden vi er på Caravelle Café, synes vi også det hadde vært fint om de av dere som har effekter (luer, skjerf e.l.) fra sin tid i SAS og Braathens, tar disse med og har de på under sangen vår, slik at historien vår også kommer visuelt fram. Inges kapteinslue er allerede «på plass»! Vi kommer til å lage en kjøreplan for kvelden som dere får mot slutten av uken, slik at alle får oversikt over hva som skal skje.

Til informasjon er det altså Verdens kordag (World Choral Day) 2022, den 11. desember. Det står naturlig nok en verdensomspennende organisasjon bak dette, og Norsk sangerforum har annonsert det på sin facebookside. Du kan lese mer om det her. Organisasjonen oppfordrer alle kor som skal synge en konsert på denne dagen om å registrere konserten på nettstedet deres og legge ved et opptak av en sang som handler om fred.
Vi vil gjøre et opptak av Little Drummer Boy/Peace on Earth under opptredenen på Holmen senter med dette som formål, og legge ved en link i registreringen. Slik blir vi med i en verdensmarkering av Sing for Peace, Choirs of the World!🫶 

Ellers jobber styret med planlegging av årsmøtet som skal avholdes i januar, vi har styremøte i kveld. Mer om dette kommer i neste, og dette årets siste, tirsdags-blogg den 13. desember. Men litt Røros-info kommer det nok i pausen i dag.

Stay tuned til vi møtes kl 1845! Husk kaffekopp, og husk også å ta den med deg hjem igjen😅 😂

Styret