Tirsdags-blogg 29.11.22

Kjære alle sammen,

Da er adventslysene på plass i de tusen hjem ⭐️✨ 🌟 , og vi er plutselig kommet til vår store konsertuke!

Den starter i kveld, med full gjennomgang av konsertrepertoaret sammen med Joachim, som skal følge oss med sitt fine pianospill i Snarøya kirke på lørdag. Vi håper alle har fått spredt budskapet ved hjelp av plakater, flyers og digital deling i alle slags sosiale medier, og ikke minst kjøpt billetter eller sørget for at familie og venner har fått informasjon om hvordan de får skaffet seg det! Oppfordringen bør være «kom og hør, løp og kjøp»!

Men, kronologisk rekkefølge tatt i betraktning, så skal vi ut å synge før lørdag.

Fredag skal vi nemlig på det gamle SAS-hotellet (Radisson Blu Park Fornebu) og synge for feststemte flygerveteraner i SAS. En veldig lang tradisjon for oss dette, og vi er så hjertelig velkomne av denne fansen. Vår tenor Inge er leder for foreningen. Vi møtes i resepsjonen kl 1755 og får beskjed om hvor vi kan varme opp stemmene fra kl 1800. Vi synger til kompfiler.

Lørdag møter vi opp i Snarøya kirke kl 1500. Vi har selve kirkerommet til disposisjon den første timen, men vi foreslår at alle legger fra seg yttertøy, termos, nistepakke osv. nede i kjellerstua før vi går opp til øving og uttesting av trabulantoppstilling. Vær derfor ute i god tid! Se Kalender for detaljert forberedelses-program før konsertstart.

Søndag skal vi synge ute i friluft på PUNKTs familie-jule-dag, så her er hovedbudskapet mye klær og mørkt, varmt yttertøy og fottøy, så topper vi alle disse klærne med våre røde skjerf. Oppmøtetid er 1225 for oppvarming. Arrangementet åpner kl 1300, og vi er bedt om «å synge julen inn» fra start. Vi akkompagnerer oss selv med våre kompfiler, og arrangøren sørger for lydanlegg og mikrofonlyd ut mot folkehavet😉

For alle opptredener, les settlister og ytterligere praktisk informasjon i Kalender, husk helsvart antrekk, rødt🧣rød💄, svart kormappe og godt humør😁 😂 🤩. Dette skal jammen bli en GØY helg!

Til slutt en koselig hilsen fra Kathrine Krüger:
«Kjære Eli, tusen takk for veldig hyggelig melding! 🥰Jeg savner også koret, særlig nå i førjulstiden! ❤️
Det er mye å gjøre med jobb og studier, og jeg skal studere etter jul også. Så foreløpig er jeg litt usikker på om jeg kan komme tilbake til koret etter jul, eller må vente… Men jeg skal vurdere det sterkt, og melde tilbake til deg!
Ja, har veldig lyst til å komme å høre på konserten i Snarøya kirke, så da sees vi nok da! 🌺
Stor klem tilbake, og hils alle🥰»

(Til dere som er nye i koret: Kathrine er i permisjon dette semestret, synger i alt-gruppen og har vært med i koret i 5 år.)

Da sees vi til glad dyst i kveld!

Styret