Tirsdags-blogg 08.11.22

«November er en rolig måned, en måned med lite lys og mye natt. Med dype regnskurer du ikke ser, bare hører. Råttent løv og våte stier. En nydelig måned for ettertanke og tilbaketrekning, for mindre aktivitet og mer ro.» 

Denne melankolske og lett gjenkjennelige stemningen, er hentet fra Johanne Refseths (@psykolog.med.sovepose) kronikk i nrk.no denne helgen, om november, som årets mest undervurderte måned. 

For oss som skal bruke novembermåneden til å trekke oss inn i bobla med advent- og juletekster er det forhåpentligvis lett å finne denne roen og indre gleden når vi synger om hardhausene i mørketidslandet og om at dagen er borte og natta er stor, mens vi venter på ein blome blid og at livets lys og kraft skal komme. 

Det leder til Emilies lekseliste og øvingsplan for de kommende tirsdagskveldene i november. Fire øvelser står foran oss før første konsert, og den siste av disse øvelsene med pianist Joachim til stede. Da skal vi være klare med innøvde stemmer, tekstfraser og god intonasjon, i lun adventstemning!

Flere av dere har fått en påminnelse om påmeldelser, både til julekonsertene og til landssangertreffet i juni 2023. Please..🙏 🤗

En annen påminnelse er om det er noen som melder seg frivillig (2-3 stk) til å ta ansvar for den vedtatte «sosial-komiteen» (kanskje foreslå et mer spennende navn på den også?) Her er det fritt fram! Meld fra til Jorun eller Eli.

Nyt november❤️

Hilsen Styret