Tirsdags-blogg 18.10.22

Hei på dere!

I linken her finner dere programmet for Bergstadkorets vinterfestival, som vi mottok nettopp. Hvilke sanger som skal være fellessanger får vi nærmere beskjed om. Gi gjerne innspill til noen i styret eller Emilie hva vi kan gjøre under fredagskveldens ablegøyer, inkludert smiskeinnslag for dommeren!🥳
Emilie vil fortelle dere i kveld hvilke sanger vi har meldt inn for kirkekonserten lørdag og kafékonserten søndag. Hvilken del av kirkekonserten vi skal opptre i, vil vi også få nærmere beskjed om senere.
Vi skal alle bo på det koselige og veldig sentrale Vertshuset Røros, og Jan kan fortelle at prisene er de samme som tidligere angitt for Røros hotell.

Da kan vi informere om at stemmeledere 1 og 2 er på plass for alle stemmegrupper. Disse er:
Sopraner: 1 Anne Marit, 2 Anne
Alter: 1 Jorun, 2 Astrid
Tenorer: 1 Eiliv, 2 Jan H
Basser: 1 Geir, 2 Kee
Dager og tidspunkter for stemmegruppeøvelser bestemmes av Emilie og styret, og stemmeledere 1 og 2 blir varslet i forkant.

Hva angår julekonsertene våre, er det nå bra eller god påmelding fra alle stemmer til konsertene for flygerveteranene den 2., til Snarøya-konserten den 3. og til julearrangementet på Punkt den 4. desember, men det er fortsatt flere som ikke har krysset noe for disse datoene enda. Ta en sjekk på om du har gjort det, og hvis ikke, vær snill og ta aksjon!
Påmeldingene er så langt ikke så bra for søndag 11. desember, så her trengs det at mange flere tar en tilsvarende sjekk og sørger for å melde deltakelse eller fravær. Opptredenen på Holmen senter på ettermiddagen får vi en del penger for, og det er viktig for oss å gjøre et bra inntrykk slik at vi får komme igjen neste år også. En mini-konsert på Café Caravelle samme kveld (ca kl 1800) er tenkt som et lite PR-stunt for manne-rekruttering (ref forslag til et par drikkeviser), i tillegg til at vi gjør det til en julepils-avslutning for koret. Vi tenker at det i dette historiske miljøet for korets opprinnelse hadde vært kjekt om de som har, kunne tatt med og brukt (eventuelt lånt bort hvis eget fravær) sine kapteins- eller flyvertinne-luer!? Ut over dette mottas kreative innspill med takk!

Til slutt i dag kan nevnes at vi på hjemmesiden har etablert en ny side under Medlemmer, som heter Faste opplysninger. Her kan du lett tilgjengelig, og til enhver tid, finne noen faste informasjonspunkter. Per nå ligger korets kontonummer der, samt korets styre og hvem som er stemmeledere.

Ønsker alle en strålende oktober-tirsdag og en fin øvingskveld!
Hilsen styret