Tirsdags-blogg 04.10.22

Hei igjen, ny tirsdag!

Siden forrige tirsdag er det noen sangstrofer som har surret i hodet på skribenten hele tiden: na-na-na-na-na-na-na-na-na-na.. På sykkelsetet, langs stien, ved kjøkkenbenken, i sofaen.. Toner som satte seg i sjela. Tror kanskje at flere av dere har opplevd det samme? Takk for dette requiem, Emilie😍

De av oss som skal på øvelsen i kveld skal øve videre og finpusse på julesangene. Nå ligger også kompfilene på Little Drummer Boy og Mary did you know, ute i Notearkivet, så det er bare å kose-øve seg, også for dere som fortsatt er på høstferie!

Vi håper at alle har lest og tatt stilling til mailen som Jan sendte ut om Røros. Snakk med hverandre i kveld om eventuell deling av rom, og meld til Jan innen i morgen, onsdag 5. oktober.

Det ble en relativt kort blogg i dag, skrevet og sendt fra baksetet på tur hjem fra Trysil, men så er det heller ikke så mange beskjeder denne uken😁

Sees om noen timer, og til dere som ikke kommer i kveld, ha en fortsatt fin høstuke til vi sees neste tirsdag!

Snapshot fra Trysil i går