Tirsdags-blogg 27.09.22

Heisann, og takk for sist til dere som var med på seminaret! Vi hadde en skikkelig fin helg sammen, både musikalsk og sosialt, noe som er tydelig på trappebildene vi tok på slutten av søndagen:

Det ligger også noen bilder nederst i bloggen, fra middagen og øvingsrommet.

Vi opplevde gode dialoger og verdifulle resultater fra lørdagens gruppearbeider, som ble presentert på søndag. Styret og Emilie fikk med seg hjem mange spennende innspill til forbedringer og nye måter å jobbe på, og vi vil ta med oss alle forslagene inn i styremøtene for vurdering og gjennomføring av de vi finner ønskelig, mulig og relevant. 

Og sist men ikke minst, en stor takk til betjeningen på fantastiske Thorbjørnrud hotell! Sted, fasiliteter, mat og service overgikk alle forventninger, og så kan vi kanskje også si at de andre gjestene, Oslo fagottkor, i full drag-mundur, satte en ekstra spiss på det hele. Vi tok hensynsfullt ingen bilder av dem, men vi kan vel røpe at selv ikke Emilie hadde like høye hæler som noen av de hadde!👠👠💄De tok vel i mot applausen vår etter hvert som de catwalket seg gjennom foajeen 👏👏😂

En av gruppeoppgavene gikk ut på hvordan vi kan etablere et repertoar av sanger som majoriteten blir fornøyd med, og noteutvalget ønsker seg snarest mulig innspill fra dere.🎼🎵 🎶 Noen har de allerede fått, men de ønsker flere til sitt neste møte i november. Så har du en sang du liker godt og tror kan egne seg for koret vårt, send en mail til Emilie, emiliehj@hotmail.no i løpet av oktober. Skriv «Repertoarforslag» i emnefeltet.

Jorun og Eli vil være i øvingslokalene fra kl 1700 i dag, så har du behov for litt hjelp og støtte på MuseScore eller andre digitale greier du sliter med, send oss en melding, så slipper vi deg inn og tar en gjennomgang sammen.

På øvelsen skal vi fortsette den gode øvingsinnsatsen på årets julesanger, og vi skal prøve å rigge i stor bue slik vi gjorde i helgen. Alle var veldig godt fornøyd med det. Blir det litt trangt, må det bli to buer. Det må vi bare se an.

I Kalender er det kommet en opptreden til på plass, nemlig Holmen senter søndag 11. desember kl. 1545. Dette er blitt et tradisjonelt oppdrag for oss, godt honorert, så bli med!

Så helt til slutt, husk å meld deg på (eller av, om du vet allerede nå at du ikke kan) til Røros 3-5 februar, innen den foreløpige fristen fredag 30. september. Dette er for at vi skal kunne gi løypemelding til arrangør, samt sikre oss hotellrom! Vi vet det er lenge til, men påmeldingen er ikke bindende enda, så det er ingen risiko å krysse ja. Takk for hjelpen!

Dette var i 2018, og vi er her på vei fra hotellet til kirkekonsert i Bergstaden Ziir (Røros kirke). En fantastisk i-nuet-opplevelse i en staselig kirke (ziir betyr pryd), på en nydelig kald dag med 12 «speik» og knirk under skoa😁

Sees i kveld!
Styret