Tirsdags-blogg 06.09.22

Hei på dere, tusen takk for flott innsats på Festplassen på søndag! Vi sang i fryd og glede, og selv om det hadde vært kjekt med dobbelt så mange foran scenen, så var det tilstrekkelig mange likevel, for alle de som var der smilte og klappet, og det var flere som danset! Og masse ros og bilder på noen av Fornebulandets facebooksider ble det. Ju-huu! Se noen bilder nederst.

Så, det var det, og i kveld begynner jula! Emilie har listet opp julerepertoaret i sin melding ut forrige uke, og det vi skal øve på i kveld og neste tirsdag, ligger i Kalender. Noter finner dere i Notearkivet, også for de to nye Det hev ei rose sprunge og Et lys imot mørketida. Fint om dere som har anledning skriver ut selv. Dere som ikke har egen printer får utdelt på øvelsen.

Og dere som var med på julesangene i fjor, HUSK Å TA MED NOTENE PÅ DE GAMLE SANGENE som også står på repertoaret i år! Vi har ikke så mange eksemplarer liggende av disse, og «kopierer» Jan har dratt på en fortjent ukes ferie. De kopiene vi har må derfor prioriteres til de nye medlemmene.

De to nye julesangene nevnt over, ligger også med Musescore-filer i Notearkivet for øving på PC eller Mac, og i Musescore-appen for dere som øver på nettbrett eller telefon. Hvis noen trenger å logge inn i appen på nytt er brukeridentifikasjonen FornebuSingairs og passordet Singairs1990.

Er det noen som trenger hjelp med MuseScore på den ene eller andre måten, er det bare å ta kontakt med Eli eller Kee. Til info er brukergrensesnittet i appen bitte litt forandret i det siste, ved at du finner våre 32 sanger under det som kalles My Scores under Created by Me i My Library, i stedet for direkte i My Library som det var før.

De to neste tirsdagene (13. og 20.9.) blir det stemmegruppeøvelser. Den 13. starter vi kl 1745, altså før ordinær øvelse, og Emilie er ikke med. Så blir det også stemmeøvelse etter pausen, kl 2015-2045. Den 20.9. øver vi i stemmegrupper kl 2015-2115. Se eget oppsett i Kalender for begge datoer.

Vi har vært så heldige å få 4 stk parkeringsbevis for den midlertidige kommunale parkeringsplassen rett bortenfor sykehjemmet. Disse fordeles til de som trenger de mest pr nå, av helsemessige årsaker. På nyåret, når parkeringskjeller under sykehjemmet står ferdig, får vi kanskje noen flere, men den kabalen skal legges av Treklang på et senere tidspunkt. Ett felles parkeringsbevis går til Frøydis, Astrid, Anne Marit og Sølvi som alternerer på kjøringen, ett går til Terttu, ett går til Ingrid, og ett går til Dagrun med sjåfør Harald.

Vi har også fått 3 stk ekstra adgangskort for de som av forskjellige årsaker ikke kan komme til eller gå fra øvelsen til de fastsatte tidene. Pr nå deles disse ut til Ingrid (og Inge), Hildrun og Marja.

I pausen i kveld vil vi gi litt muntlig info om juleprogrammet samt ta en prat om mulige treff og aktiviteter i 2023.

Nyt bildene fra søndag, så sees vi i kveld!
Styret