Tirsdags-pre-blogg 16.08.22

Hei alle sammen, da er vi plutselig midt i august! Håper dere har hatt en fin sommer med mange kjekke aktiviteter, og vi håper alle er klare for å starte nytt semester neste tirsdag, den 23. august kl 1845! Denne pre-bloggen er ment for å starte en mental forberedelse til oppstart, så du finner noe info her nå, så kommer mer neste tirsdag. Helt nederst kan du se flotte bilder av oss i Holmen kirke. Takk til Maja og brudeparet for delingen av disse!

Vi har nå befart og besluttet at nye Oksenøya skole i Treklang er vårt nye øvingslokale! Adressen er Forneburingen 432, 1360 Fornebu. Bygg og adresse er ikke helt på plass i «kartverket» enda, men se skisse og bilder nedenfor. Skolen er ett av tre bygg i Treklang, de to andre er barnehage og sykehjem.
Det nye øvingslokalet er bygget som et moderne musikkrom, 70-80 kvm stort og høyt under taket, lett å rigge!
Vi i styret har adgangskort, og vil slippe dere inn fra hovedinngangen på skolen fra kl 1830. Alarm blir ikke tilkoblet før kl 23, så betydelig mindre stress for oss alle på den måten.
På moderne vis er det også slik at det ikke er lagt opp til særlig med parkeringsplasser i Treklang-området. Vi må derfor forvente at ethvert kormedlem finner sin egen beste praksis på hvordan komme til korøving. Til fots, på sykkel, med buss (holdeplass rett utenfor med 31 Fornebu), og hvis med bil, parkere på andre områder i nærheten på Fornebu, og spasere bort. Mer detaljert informasjon om bussruter og muligheter for parkering, kommer i neste tirsdagsblogg, 23. august.

Emilie har lagt ut repertoar for første øvelse i Kalender. Sangene er de vi skal opptre med i Nansenparken (Safari Fornebu familiearrangement) søndag 4. september kl 1700, altså kun 2 øvelser til. Se nærmere info i Kalender.

Et facebook-utlegg er også på plass (Fornebu Singairs), så er du på Facebook, følg, lik og del videre! Dette er ment som profilering både for å få nye medlemmer og nye sangoppdrag.

Til slutt, nyt flotte bilder vi har fått tilsendt fra Maja fra datterens bryllup i juni. Fotograf var Sergii Liulka.
Vi sto fram visuelt like flott som bryllupsgjestene meldte hørbar flott klang fra oss, synes vi..!

Vel møtt til nytt semester!
Styret😁

Anja og Andreas