Tirsdags-blogg 21.06.22 – God sommer!

Kjære alle sammen, da er det på tide for oss i styret å avrunde semestret med en siste tirsdags-blogg! Først vil vi si tusen takk til Emilie for en flott, varm og hjertelig sommerhilsen i går, så vil vi takke alle dere kormedlemmer for både innsats og interesse for å bidra til å gjøre koret vårt stadig bedre, og gi alt når det trengs! Vi er nå 35 aktive medlemmer, og vi er godt fornøyd med oppmøte både på øvelser og opptredener. Og for noen fantastiske oppdrag vi har vært så heldige å få dette semestret!

Vi har sjekket svarprosenten på trivselsundersøkelsen i dag, og er nå kommet opp i 86%. Takk skal dere ha! Fristen vi satte er i dag, 21. juni, så de få av dere som enda ikke har somlet dere til å svare og trykke Send, har fortsatt sjansen! Resultatene skal vi oppsummere når vi starter på’n igjen, ta de med oss til seminaret i september, og sammen lage forslag til forbedringstiltak på det vi ser vi trenger å gjøre noe med. Det blir spennende og gøy!

Så er det å minne om påmelding til Korseminar dag 1 og dag 2, innen 30. juni. Jorun trenger et cirka antall å bekrefte til Thorbjørnrud Hotell, og det må vi gjøre denne måneden for å sikre at de har plass til oss. Noen synes sikkert det er for lenge til september for å kunne melde seg på dette nå, men vi kommer til å oppdatere/utsette påmeldingsfristen etter 30. juni, slik at man kan melde seg av igjen hvis noe annet viktig kommer i veien. Men det må være lov for et styre å håpe at alle prioriterer å delta på korseminar, nettopp fordi vi varsler datoer i god tid på forhånd!🥰

Til profileringsoppdraget på Storøyodden på sankthansaften blir vi nå 7 sangere, det er Anne, Maja, Hanne, Jorun, Hildrun, Kee og Eli. Tusen takk til dere! Vi skal synge kl 1800 på torsdag, og lover å gjøre så godt vi kan, og opptre som gode representanter for Fornebu Singairs!🤩

Da gjenstår det bare, igjen, å takke for fantastisk innsats og entusiasme dette semestret, og ønske velkommen til oppstart tirsdag 23. august 2022! Kalenderen på hjemmesiden vil bli oppdatert med øvingslokale straks vi får en avtale klar, så det er bare å følge med der.

God sommer, med en rose til en og hver!
Hilsen Jorun, Jan, Kirsti, Eiliv, Kee og Eli