God sommer!

Kjære fine Fornebu Singairs,
Tusen takk for et flott semester! Og tusen takk for herlig sommergave og for nydelig tale fra Eli, dere er supre! Vi var en god gjeng som avslutet semesteret med et smell i BAKgården i Sandvika i går: strålende konsert og påfølgende middag. Dere gjorde også en kjempeinnsats i bryllupet på lørdag. Tusen takk for at dere har stilt opp og for jobben dere har gjort frem til opptredenene.
Takk også for innsatsen på Lønnås og Sarabråten, og ikke minst på Hvaler. Det har vært store og små utfordringer gjennom hele semesteret, og dere har tatt det med et smil (bortsett fra besame mucho, men jeg tilgir dere for det😉)!
Hver tirsdag gleder jeg meg til å komme og lage musikk sammen med dere. Dere er rause og imøtekommende, arbeidsomme (og pratsomme), blide og fornøyde og klare for å lære. Det liker jeg veldig godt! Den aller fineste (og viktigste) tilbakemeldingen dette semesteret fikk vi fra Hannes mor som var publikum i går; «det er så flott å se på dere når dere synger, for man ser SÅ mye musikkglede». Det skal vi fortsette med – musikkgleden er grunnen til at vi gjør det vi gjør!
Nå håper jeg dere alle tar en velfortjent sommerferie og koser dere med venner og familie☀️🌻⛱🍉👙 Dersom sanglysten skulle melde seg, finner dere oppvarmingsfiler på youtube-lista vår (se link under «youtube» i notearkivet), og så fort det er bestemt skal jeg presentere høstrepertoaret for dere også, så kan de som har lyst begynne å forberede seg. Det jeg vet er at jeg har lyst til å ha med «can’t stop the feeling» på oppdraget vårt 4.9, så den kan det være lurt å holde varm😉
Ellers ser jeg frem til et spennende semester, og gleder meg til å fortsette arbeidet med både rytme, legatosang, luftstrøm, intonasjon og tekst. Øvelse gjør mester!
Hvis noen befinner seg i Østfoldområdet er dere hjertelig velkommen til konsert i Sarpsborg kirke 23.6 klokken 19, eller kanskje på Roseslottet 16.7 klokken 18.00?
Tusen takk for et flott semester, og gooooood sommer!❤️
Emilie