Viktig informasjon før semesterslutt

Hei, her kommer skriftlig informasjon om noen av de tingene vi hadde tenkt å informere om i pausen i går kveld. Da var det riktigere å prioritere kaffe og gode kaker fra Maja😋, og nok tid til å øve med Eduardo😁🎶

Som fastlagt tidligere, satser vi på 2-dagers korseminar 24.-25. september (lør/søn). Det blir på  Thorbjørnrud Hotell i Jevnaker, og mer info og ramme for programmet er lagt ut i Kalender. Detaljert program kommer senere. Koret vil sponse halvparten av totalkostnaden, slik at det vil bli ca kr 1400 å betale for den enkelte. For å kunne bekrefte endelig til hotellet, må vi ha påmelding innen 30. juni, og husk å melde deg på begge dager (Korseminar dag 1 og Korseminar dag 2).

Da vi spurte tidligere om det var noen som hadde lyst og anledning til å være med å synge på sankthans-feiring på Storøyodden torsdag 23. juni, var det 6 som meldte seg interessert. Vi har nå besluttet at vi gjennomfører oppdraget ved å synge til kompfiler av Vitae Lux, Moon river, You raise me up og Can you feel the love tonight, og arrangementet er lagt i Kalender. Selv om det er kort varsel nå, er det bare å melde seg på hvis noen flere ønsker å være med, under forutsetning av å kunne delta på en felles gjennomgang onsdag 22. juni kl. 1630. Det er fin profilering og kjekt for koret å kunne si ja til slike små lokaloppdrag når de måtte dukke opp, med eller uten dirigent. Vi har faktisk i flere år snakket om både nissekor og stuntkor, dvs at vi har et repertoar m/komp på et passende nivå for et mindre kor, slik at de som vil og kan, kan melde seg på når det passer slik. Oppdraget er avklart med Emilie, som ikke kan delta denne gangen pga egen konsert samme kveld. Hun støtter tiltaket, og er også den som på rekordtid skaffet oss kompfiler, som for øvrig er en investering for koret i flere slags opptredener framover. Så, budskapet er, meld deg på om du har lyst til å være med å synge og oppleve sommerstemning på Storøyodden på sankthansaften!

Vi starter høstsemestret tirsdag 23. august. Hvor vi skal øve hen er dessverre fortsatt litt i limbo, men vi jobber aktivt med saken, og har 2 parallelle alternativer.
Det ene er Akerkvartalet, hvor vi nettopp har vært på befaring, og blitt presentert for deres store Grand Hall. Det vil være kjempeflott for oss, stort rom og høyt under taket. Utfordringen er tidspunktet. Slik det er nå, har restauranten (som vil være inngangen for oss) åpen kun til kl 20, dvs at vakthold slutter også da. Mulig de utvider åpningstiden til kl 21 til høsten, men det er ikke avklart enda. Imens sjekker de muligheten for at vi kan få et gjesteadgangskort å bruke på tur ut av bygget kl 21, men store bedrifter som Aker har veldig strenge adgangs- og sikringstiltak, så vi må avvente en behandling og tilbakemelding på det. Akerkvartalet er veldig lett tilgjengelig med buss, og har gode parkeringsmuligheter, så med tilbudet om Grand Hall (istf kantinen hvor vi var før, og nå med en del fastmonterte møbler), står dette som et veldig sterkt alternativ øvingsmessig sett. 
Det andre alternativet er det nye Treklang på Oksenøya. Vi kan nesten helt sikkert få rom der, men de har ikke så langt kunnet bekrefte hvilket rom vi kan få. Vi har gitt uttrykk for at vi trenger kvadratmeter og volum tilstrekkelig for et kor på vår størrelse, og vi håper på musikkrommet (som sikkert også er det mest ettertraktede for flere som er på øvingslokale-jakt på Fornebu). Nedsiden med Treklang er at det ikke vil være parkeringsmuligheter der, så da må man eventuelt parkere med bil på Storøya skole og gå bort, eller kjøre kollektivt med buss, som fra høsten også vil kjøre og ha stoppesteder i Forneburingen.
Vi informerer og oppdaterer i Kalender straks vi har fått de nødvendige tilbakemeldinger fra begge alternative lokaliteter.

Og til slutt, her er link til trivselsundersøkelsen til deg som ikke har svart enda! ✍️🙏😁

Sees på lørdag!
Styret