Tirsdags-blogg 14.06.22

Så kom vi sannelig til siste tirsdagsøvelse før ferien! Ikke til å tro. Men nå har vi gjort unna tre trivelige opptredener, og har bare to igjen før vi skal unne oss en god sommerpause til 23. august.

Men før det, håper vi mange flere vil besvare trivselsundersøkelsen, hvor vi har satt frist til 21. juni. Det er veldig viktig for koret og korets utvikling at alle svarer på spørsmålene, slik at vi vet hva vi skal jobbe videre med for å bli et stadig bedre kor og en enda mer sammensveiset gjeng som skal vokse i takt!

I kveld skal vi gjøre de siste forberedelser for bryllup i Holmen kirke på lørdag, samt festival i BAKgården på søndag. Beskjed fra Emilie:
Eduardo kommer kl. 2000, og vi avslutter kveldens øvelse med en gjennomkjøring av BAKgården-repertoaret i rekkefølge. Ha notene klare:
Vitae lux
Bruremarsj fra Østerdalen
Here There and Everywhere
Can’t stop the feeling
Can you feel the love tonight

Angående helgens opptredener, sjekk utfyllende informasjon i Kalender! Oppsummert er det slik:
Lørdag: Møt opp i god tid før kl 1200 i Holmen kirke, vi starter oppvarmingen presis kl 1200. Kl 1215 øver vi med organisten. Vielsen starter kl 1330.
Fritt, pent antrekk.
Søndag: Møt opp senest kl. 1500 ved/i oppgangen til BAKgården, for oppvarming.
Antrekk: Tennisskjorter.
Vi er satt opp med lydprøve kl 1530, og skal synge kl 1540. Etterpå går vi til Folkebadet restaurant og spiser og koser oss før vi tar sommeravskjed med hverandre.

Til slutt, en liten bildekavalkade fra Fornebu S og Hvaler 11. juni, og fra Sarabråten 7. juni, hvor vi var flott representert, og med god velkomst-følelse, på alle steder. Sang fint og inderlig gjorde vi også, og våre tre sjarmerende jenter på stand, strålte om kapp med sola, så lenge den varte!☀️⛈

Da sees de fleste av oss i kveld!
Styret