Tirsdags-blogg 07.06.22

Come rain or come shine..🎶⛈☀️
La oss ønske oss selv lykke til på Sarabråten i kveld!
Vi setter vår lit til værgudene, slik at vi kan vise oss fram i de fine nye skjortene våre. Du står fritt i valg av bukser – hvit, lys, mørk eller dongeri. Men vær beredt, værmeldingen er ikke den beste for ettermiddagen.
Hvis det har oppstått et behov for skyss for flere enn de som skal sitte på med Elia og Eli, ta direkte kontakt med Jan Hannestad (95178475) innen kl. 1500. Han har et par ledige plasser.

Etter konserten i BAKgården den 19. juni, tar vi en felles sommeravslutning med mat og drikke på Folkebadet i Sandvika. Kirsti har bestilt bord, og vi må bestille meny i forkant. Se menyen her, og send påmelding + menyvalg senest 10. juni til Kirsti, kirsti@kicoaching.no eller meld henne på 414 38850.

Styret lager en beredskapsplakat for uventede nødhendelser som måtte skje under en korøvelse, en opptreden eller en reise. Plakaten skal henges på veggen i øvingslokalet og legges på hjemmesiden vår. Plakaten vil inneholde informasjon om telefonnummer til nødetater, legevakt osv, hvem som kan gi førstehjelp i koret, hvor det finnes hjertestarter osv.
Skulle noe skje med noen når vi er sammen, ser vi det også som viktig at hvert enkelt kormedlem oppdaterer sin profil på hjemmesiden med informasjon om pårørende (navn og telefon). Du gjør dette øverst til høyre i skjermbildet når du er innlogget på siden. Trykk der det står Hei + navnet ditt, trykk Rediger profil, scroll nedover i bildet til du ser Pårørende og to blanke felt for å fylle inn telefonnummer og navn på pårørende. Trykk til slutt på Oppdater profil.
Da vil vi i styret kunne se hvem vi skal kontakte om noe skulle skje. Det ligger det mye trygghet og HMS i, for oss alle❤️

Til slutt minner vi om trivselsundersøkelsen – her er linken! Vi setter pris på din tilbakemelding innen 21. juni 👍 👎 🥰 

Sees i ettermiddag!
Styret