Tirsdags-blogg 31.05.22

Kjære alle sammen! Dette er en viktig tirsdag🤩

For det første er det siste tirsdagen i mai, og i morgen starter juni-sommeren! Det betyr at vi er kommet helt tett opp under målet for semestret, nemlig spennende opptredener for et publikum!

Så er det siste øvelse før tradisjonell og høytidsstemt opptreden på Sarabråten og stemningsskapende felleskonsert med Kultursjov o.a. på Hvaler, og nest siste øvelse før rørende kirkebryllup og synliggjørende Frivillighetsfestival i BAKgården!

Og sist, men ikke minst, det er dagen for å starte kartleggingen av hvordan vi trives i koret vårt!

Alt dette henger sammen, og det er nå det gjelder, folkens! Det er kjempeviktig for repertoaret vårt, for den enkelte stemmegruppe, for prestasjonen vår og for renomméet vårt, at de som har meldt seg på de forskjellige konsertene forbereder seg, stiller opp og blir med! Og har du meldt deg av, men likevel finner å kunne delta, er det ikke for sent å melde fra om det. 

Vi i styret og Emilie er klare som egg for semesterets sluttinnspurt, og det håper vi du også er!

Angående «prosjekt» Sarabråten: (Vi tar en runde på dette i pausen i kveld.)

Vi blir 22 sangere til oppdraget, som består av flere etapper før vi står klare på gressvollen for å synge. De fleste vet om disse, men vi har også mange nye som ikke har vært med før. Først skal man komme seg til parkeringsplassen på Østmarksetra hvor vi møtes og varmer opp, deretter til Sarabråten. Enten kjører man eller sitter på i bil, eller tar buss og bane til Ulsrud stasjon + går eller får skyss til parkeringsplassen. Hovedpoenget er at alle som ønsker/trenger skyss, får skyss!

Arrangøren har bedt om en oversikt over hvor mange som ønsker å være med minibusser t/r parkeringsplass – Sarabråten, så vi tar en opptelling på det i kveld. Til da, ber vi om at enhver tenker gjennom følgende:

Bil til parkeringsplassen/Østmarksetra:
Kjører du selv, har du plass til flere?
Elia har plass til 4, kjører fra Sandvika, kan plukke med folk derfra eller fra Lysaker.
Eli har plass til 3, kjører fra Fornebu.
Bane: Noen som vil ta T-banen (Mortensrud) og som ønsker skyss med Ingrid fra Ulsrud stasjon til parkeringsplassen?
Minibuss: Hvem vil sitte på med buss fra parkeringsplassen til Sarabråten t/r i stedet for å gå?
Antrekk: Tennisskjorter (leveres etter plan til Jan i dag).

Mer detaljert info om resten av oppdragene kommer neste tirsdag (ref allerede innlagt info i Kalender), men notér dere allerede nå følgende om antrekk:
Antrekk Hvaler: Tennisskjorter
Antrekk Holmen kirke: Dress/finstas, lyst/vårlig – som om du skulle vært bryllupsgjest på dagtid
Antrekk BAKgården: Tennisskjorter

TRIVSELSUNDERSØKELSEN:
Som lenge antydet, har styret og Emilie satt sammen en del spørsmål som vi ønsker svar på når det gjelder miljøet og trivselen i koret. Spørsmålene handler både om det musikalske, det administrative og det sosiale.

Vi håper du vil gå inn i denne linken og fylle ut spørreskjemaet innen 21. juni. Svarene dine lagrer seg selv, og kan endres underveis helt til du trykker Send. Undersøkelsen er anonym. Styret vil sammenfatte svarene og presentere resultatet på vårt 2-dagers korseminar som er planlagt til 24-25 september 2022, og resultatet vil også i den sammenheng danne grunnlag for et gruppearbeid om hva vi vil Fornebu Singairs skal stå for, og hvordan vi ønsker å ha det sammen. Linken vil bli lagt ut på nytt i hver tirsdags-blogg til og med 21. juni.

Vi håper på full oppslutning når det gjelder svarprosent, og vi ønsker oppriktige svar, slik at vi sammen kan bli et enda bedre kor, og jobbe mot klare mål og oppfylte forventninger for alle.

Vi regner med deg, og ser fram til en fin tirsdagskveld sammen!

Hilsen styret👬 👫👭