Tirsdags-blogg 24.05.22

Hei alle sammen!

Tusen takk for god innsats og velklingende resultat på lørdagens seminar! Både styret og Emilie har fått gode tilbakemeldinger fra flere av deltakerne, og vi er godt fornøyd med effektiviteten og hva vi fikk gjort gjennom en lang og trivelig dag. Eduardo og Emilie sammen var nok det kruttet vi trengte! Godt oppmøte og god stemning var det også under den sosiale delen med langbord og pizza på kvelden. Vel blåst, alle!

I dag er det konserten på Lønnås som står i fokus, og vi vet fra før at der er det mange som vil sette pris på å høre fin sang og musikk fra oss. Antrekket er fritt, men ta på deg noe pent, lyst og vårlig!
Det er liten slingringsmonn på tidspunktet for konsertstart i sykehjemmets program, så vi ber alle være ute i god tid for oppvarming, som starter kl. 1700. Konserten er 1730-1800. Dette er det bare å glede seg til!

Neste tirsdag er det vanlig øving i Fornebuporten, og det ser vi også fram til👍 Da går vi inn i siste etappe før semesterslutt, med forberedelser til Sarabråten, Hvaler, Holmen og Sandvika (BAKgården). Satser på at det topper seg med en felles sosial sammenkomst etter opptredenen i BAKgården, og det kommer vi tilbake til etter styremøtet vårt neste tirsdag.

Angående praktikalitetene rundt Sarabråten, les kalenderinfo. Elia tilbyr plass til 4 i sin bil, og er det flere som kan gjøre tilsvarende, gi beskjed slik at vi kan sørge for en samordning når vi møtes til øvelse neste tirsdag! Da vil vi også ta opp en fortegnelse over hvem som ønsker skyss med minibusser fra parkeringsplassen til Sarabråten.

For dere som skal til Lønnås, lykke til og opplev en fin stund! For dere andre, ha en fin uke til vi ses igjen!

Styret