Tirsdags-blogg 10.05.22

Hei alle sammen

Siste øvelse i dag før seminar og konsert på Lønnås, og vi håper alle øver godt på egen hånd så vi får et effektivt seminar og ikke minst får vist hva vi er gode for på konserten.

Vi håper også at flest mulig har anledning til å bli med på den sosiale samlingen etter seminaret. Vi spanderer pizza, så ta gjerne med deg vin eller annet du ønsker å drikke til.

Siden vi må prioritere øving på de tirsdagene vi har igjen har vi tenkt å ha en sommeravslutning på søndag 19.juni etter konserten i Bakgården. Nærmere informasjon om dette kommer etter hvert, men Sjøflyhavna er et aktuelt sted.

Styret har nå i samarbeid med Emilie laget ferdig spørsmål for trivselsundersøkelsen, og når Kee har fått dette over på et digitalt format vil det bli sendt ut før sommeren. Resultatet blir presentert på seminaret til høsten, og vil bl.a. danne grunnlag for gruppearbeid.

Akershus sangerforum har et tilbud om Lydkurs onsdag 1.juni 18:30-20:30 på Kjeller. Hvis det er noen som har lyst til å være en ressurs for koret på lydteknikk så gi beskjed til Eli eller Eiliv. Påmelding innen 26.mai. ASF har svært gunstig utleie av lydutstyr og dette kan jo være aktuelt for koret ved senere anledninger.

Til slutt vil vi nevne at vi har fått 8000 kroner i støtte til vårprogrammet fra korforbundet, og nå venter vi spent på hva Bærum kommune kan bidra med.

Vi ønsker alle en god øving og en riktig flott 17.mai!!