Tirsdags-blogg 22.03.22

Hei på dere!

Denne ukens info handler mest om seminaret og oppdragene våre i mai/juni, men først litt om antrekk og tennis-skjortene vi har i bestilling:

Jan tar med flere størrelser for prøving enn vi hadde tilgjengelig sist. Tennis-skjortene kjøpes inn av koret uten kostnad for det enkelte kormedlem. Formålet er at vi opptrer med lik profil i vår- og høstsemestret, feks. på Sarabråten og andre arrangementer vi deltar i utenfor julesesongen. Vi vil også bruke våre turkise/gule skjerf når disse passer for anledningen. Til julekonsertene er antrekket vårt fortsatt helsvart med røde skjerf.

Så til aktivitetene:

Seminaret lørdag 21. mai:  Vi starter 0930 med oppvarming, og avslutter med felles pizza ca kl 1730. Detaljert program kommer. Etter lunsjpausen (egen medbrakt/kjøpt lunsj) får vi følge av pianist Eduardo Villamizar. Han blir med oss både til Lønnås og BAKgården. Litt om Eduardo:

Eduardo Jose Villamizar Quintero er profesjonell dirigent, pianist og sanger. Han har grunnutdanning fra «El Sisterna», en venezuelansk veldedig organisasjon som tilbyr gratis musikkutdanning for barn og unge. Som et ledd i denne utdanningen var han hjelpedirigent og akkompagnatør for sangere. Etter dette ble han opptatt i «Academic Formation Program» for kordirigenter. Han har gjennomført en bachelor utdanning fra Norges Musikkhøgskole i kordireksjon og klassisk piano. Han er nå dirigent for Sem vocalis og virker i tillegg som vikardirigent og pianist for ulike kor. Emilie kjenner han som en av sine gode medstudenter.

Lønnås 24. mai: Selv om dette er en tirsdag, avslutter vi dagens synging etter at konserten er ferdig kl 1800. Litt lite påmelding så langt, så please gå inn og kryss av. Husk at vi har med oss Eduardo🎹, at vi skal synge av vårt liflige repertoar, og at det alltid er en glede å glede andre🥰 Lønnås bruker å være en fin opplevelse på den måten!

Sarabråten 7. juni: Det har vel aldri vært mer relevant å synge «Kringsatt av fiender» enn i år! Dette blir sterkt.

Fornebudagene 11.-12. juni:
Vi planlegger å stille med stand på Fornebus S’ torg lørdag 11. juni for å markedsføre oss for rekruttering og framtidige oppdrag. Vi trenger noen frivillige til å stille opp for dette mellom kl 10 og 16, vi deler oss opp i passende puljer. Nærmere forespørsel om dette kommer, men aktiviteten er lagt ut i Kalender, så fint om den som ser mulighet til å stille, melder seg på så snart som mulig.
Styret har derimot besluttet at vi trekker vår forespørsel for eventuell konsert på søndag 12. juni, både fordi Emilie er opptatt, og forespeilt tematikk for denne dagen ikke ser ut til å inkludere interesse for noe sangbidrag fra oss.

Bryllup i Holmen kirke 18. juni: Bra påmelding👏, og vi har inntrykk av positive forventninger fra brudeparet til oss og vår sang! Tenk, bare det å synge med kirkeorgel, en saftig og brusende følelse! Og det blir helt sikkert romantisk stemning også!

Frivillighetsfestivalen 19. juni: Fortsatt noe bekymringsfullt med tanke på påmeldinger, særlig blant sopraner og basser👋🙏Vi i styret tror dette blir vår største publikumskonsert dette semestret, og vi tror det vil klinge godt mellom husveggene i lune BAKgården!

Vel møtt i kveld!
Styret