Tirsdags-blogg 15.03.22

Hei alle,
Endelig tirsdag igjen, og vi håper å se flest mulig av dere i kveld!

Vi skal øve på de oppsatte sangene i Kalender, men siste halvtimen skal de som skal være med og synge i bisettelsen i Haslum kirke lille kapell på torsdag, øve på Vitae Lux og allsangene som skal synges der. Dette betyr at de som ikke skal være med i bisettelsen, får fri kl 2045 i kveld.

De som blir med i bisettelsen er
Sopraner: Berit, Greet, Marja
Alter: Jorun, Sølvi, Hildrun?
Tenorer: Eiliv, Eli, Inge
Basser: Jan, Petter

Siden sist er sang på Lønnås Bo- og rehabiliteringssenter den 24.5. kommet inn i Kalender (med adresse og kart), og det er bare å melde seg på! Vi møtes i foajeen der kl 1700 for oppvarming, og holder konsert kl 1730-1800. Vi jobber med innleie av pianist🎹

Det er fortsatt noen som ikke har meldt seg på eller av til Sarabråten 7.6. og bryllup 18.6., og mange tilsvarende til Frivillighetskonserten i BAKgården 19.6. Kom igjen og bli med, dette blir gøy! Vi leier inn profesjonelt pianofølge også til dette arrangementet. I bryllupet får vi akkompagnement av kirkeorgel.

Det er bare å glede seg, og øve, på alle fine sanger til alle fine formål denne sesongen! Og er det fortsatt noen som trenger hjelp eller oppfrisking på bruk av MuseScore, pc eller app, ta kontakt med Kee eller Eli, eller få litt hjelp av «naboen» på rekka di! Stemmene må inn først, så kommer finpussen, teksten, rytmikken,  latin- og pop-feelingen av seg selv! Kanskje det hjelper å ta fram hårbørsta foran badspeilet hjemme igjen, og gaule på? 😎😂🤩🤪

Sees I kveld!

Hilsen styret