Tirsdags-blogg 08.03.22

Kjære alle jenter i koret, gratulerer med dagen!
Kjære alle gutter, si noe fint til oss i kveld da!😉

Men viktigst, og først i dag, vil vi kondolere Terttu i hennes sorg over å miste sin kjære mann i helgen. Vi har sendt blomster hjem til henne fra koret, og hun skriver at hun gjerne vil komme på øvelse i kveld. Hun vil også gjerne invitere en del av koret til å synge Livets lys i bisettelsen den 17. mars kl 1300, og det synes vi kunne være fint å få til. Vi skal komme nærmere tilbake til det ved oppstart i kveld.

Da har vi har meldt vår interesse til Bærum kulturråds Frivillighetsfestival søndag den 19. juni, og vi har fått tilbakemelding på at vi er mer enn hjertelig velkomne til å synge fra scenen! Tidsrommet for festivalen er kl 13-17, men vi får nok et nærmere tildelt klokkeslett så snart de har full oversikt over deltakerne. Emilie er med, og det håper vi flest mulig av dere også er, slik at vi kan synge sterkt og godt! Meld deg på snarest mulig og senest innen 15. mars. Husk også å legge inn dersom du ikke kan. Vi tror dette kan komme til å bli skikkelig gøy, kanskje vår største konsertanledning dette semestret til å vise oss fram og brette oss ut både med nytt repertoar og gamle glansnumre!

Vi jobber også med Lønnås, men dato er ikke helt avklart enda. Det som er klart, er at det vil bli på en tirsdag. De har fått ny aktivitetsleder, og vi er ønsket hjertelig velkommen! Vi jobber altså videre med saken og vil bekrefte snarest mulig.

I kveld skal vi fortsette med inderlige😍Can you feel my love tonight , rytmiske👏👣🙌 Can’t stop the feeling og smektende 💃 💋🕺Bésame Mucho.

Fortsett å ta vare på deg selv, grip dagen❤️
💙💛

Mvh Styret