Tirsdags-blogg 01.03.22

Kjære alle sammen,

Det er tøffe dager for tiden, og mye annet av utfordringer vi har opplevd de siste par årene kommer i skyggen av denne ukens hendelser.

Jeg håper hver og en av dere har det bra, og at alle har noen å snakke med om det som skjer. Jeg tror nok flere enn meg kjenner på en slags frykt nå, men da er det også godt å kunne ta noen hvileskjær bort fra tv’ens grusomheter og dukke ned i kjente og kjære kor-aktiviteter og øve på kjærlighetssanger.

Sosialt samvær er også viktig i krevende tider, og jeg håper de av dere som var syke i forrige uke er friske og raske igjen nå, slik at vi blir mange som kan se og snakke med hverandre i kveld. Siden forrige tirsdag har jeg kun fått melding fra Kee, som testet positivt i morges, og jeg krysser fingrene for at vi er over «den verste bøygen» i koret. Men vi tilbyr selvsagt Zoom enda noen uker for de som må eller ønsker å holde seg hjemme.

Vi skal begynne på to nye sanger i kveld (Can you feel the love tonight og Can’t stop the feeling), og vi har noen ekstra kopier i lokalet til dere som eventuelt ikke kan printe selv. 

Når det gjelder oppdrag og opptredener, ser det ut til at juni blir «vår måned»  dette semestret, se Kalender. Det blir jo en fin avslutning før sommerferien, og vi får god tid til å øve oss gode! Siden sist har vi fått negativ tilbakemelding fra San Fiesta festival i Sandvika den 12. juni, men vi håper fortsatt det blir en mulighet ifm Fornebudagene samme dag.  Til gjengjeld har vi fått invitasjon fra Bærum Kulturråd om aktivitet/opptreden ifm Frivillighetsfestivalen søndag den 19. juni, dette også i BAKgården i Sandvika. Emilie kan være med oss, og vi har satt det inn i Kalender, for påmelding innen 15. mars.

Det mangler fortsatt noen alter og et par basser som ikke har meldt seg på eller av korseminar 21. mai, likedan er det litt mer enn en håndfull som ikke har meldt noe for Fornebudagene den 12. juni. Fristen er i dag, så jeg setter pris på at dere dette gjelder gjør det snarest, og før øvelsen i kveld.

Da håper jeg vi ses om noen timer, forberedte, friske og forhåpningsfulle!

❤️-lig hilsen fra Eli, og resten av styret, selv om dagens melding ble mest i jeg-form😉
💛 💙