Tirsdags-blogg 22.02.22

Hei alle, 

Emilie er heldigvis frisk igjen for lengst, og vi har besluttet at det blir både fysisk og digital øvelse som vanlig i kveld. 

Vi har fått melding fra en håndfull smittede blant kormedlemmene de siste dagene. De melder lettere symptomer, og noen dukker opp på Zoom i kveld. Link blir sendt ut i egen mail til de som har meldt/melder ønske om Zoom uavhengig av årsak, og en link er også lagt inn i Kalenderdato 22.2. på hjemmesiden.
De som kommer til lokalet har naturligvis testet negativt i forkant😁

En annen viktig melding, er at alle snarest melder deltakelse eller ikke-deltakelse på oppsatt tentativt 1-dags-seminar lørdag den 21. mai, samt tentativ(e) opptreden(er) i San Fiesta festival og/eller Fornebudagene søndag den 12.6. Vi trenger å få oversikt så tidlig som mulig pga Emilies timeplan utover våren, derfor kort påmeldingsfrist 1. mars for begge aktivitetene.

Til slutt kan nevnes at Elisabeth Sættem på direkte forespørsel fra styret har sagt ja👌 til å gå inn i Noteutvalget som korets representant i tillegg til Anne Marit, som fortsetter fra tidligere. Kee går inn som styrets representant etter Lasse. Noteutvalget er dermed fulltallig igjen sammen med dirigent, som har fast plass og «veto-rett» i avgjørelser😁

Vel møtt i kveld til dere som kommer fysisk eller «i ruta», god bedring til dere som må være hjemme, god vinterferie til dere som er til fjells!

Mvh
Styret