Tirsdags-blogg 15.02.22

  • I dag må vi først orientere om at det har oppstått en smittesituasjon i koret. Anne testet positivt i helgen, etter at forkjølelsessymptomer slo ut. De som satt nærmest henne på øvelsen sist er varslet, men vi har ikke fått noen flere meldinger om smitte. Styret og Emilie har besluttet at vi holder fysisk øvelse som planlagt i kveld, men oppfordrer alle om å teste seg på forhånd.

    Zoom-link blir sendt ut til de som ønsker dette.

    Vær snill og si fra til Eli, Jorun og Emilie både ved totalt fravær og ved deltakelse på Zoom. Det letter både riggingen i lokalet og frammøteregistreringen vi gjør for vidererapportering til studieforbundet, hvor zoom-deltakere selvfølgelig også registreres som frammøtt!
  • MuseScore app er nå i orden igjen, med ny bruker for pålogging (FornebuSingairs). Samme passord som før. De som fortsatt har problemer av en eller annen art, melder fra til Eli eller Kee.
  • Akkompagnement til Bésame Mucho er på plass som mp3-fil i Notearkivet.
  • Det blir øvelse i vinterferieuken (tirsdag 22.2.), inkludert mulighet for Zoom-deltakelse for de som vil og kan, selv om de er bortreist.

Vel møtt i kveld, enten du er «her eller der»!

Styret