Jule-og nyttårs-tirsdagsblogg 21.12.21🎅🏻🤶🏻

Hei, her kommer en julehilsen til dere alle etter et langt og godt høstsemester i Fornebu Singairs. Vi har vært utrolig heldige som har fått anledning til å gjennomføre alt vi har planlagt og fått forespørsel om, to jubileumskonserter og seks julekonserter.

Så tusen takk til hver og en av dere for sterk sanginnsats og ivrig deltakelse i et viktig semester for koret! Vi har fått gode tilbakemeldinger på alt vi har framført, så en spesiell takk går til Emilie, som løfter oss opp og fram med sin kunnskap og gode formidlingsevne!

Før juleferien virkelig kommer til alle og enhver, kommer her noen viktige informasjonspunkter angående nyåret 2022:

  • Vi starter opp tirsdag 4. januar, på Zoom, og er også på Zoom tirsdag den 11. Dette skyldes gjeldende nasjonale restriksjoner for fritidsaktiviteter for voksne, fram til 15. januar. Norsk sangerforum har sendt ut melding vedlagt oppdatert Veileder for musikkøvelser, som sier følgende:
    «I lys av de nye smitteverntiltakene og -anbefalingene som trådde i kraft i dag har vi oppdatert smittevernveilederen for musikkøvelser. Fra og med 15. desember gjelder følgende anbefalinger: Det er anbefalt å generelt utsette eller avlyse innendørs musikkøvelser for voksne, i utgangspunktet for perioden 15. desember til 15. januar.»
  • Basert på ovenstående er vi også avventende angående Bergstaden korfestival på Røros siste helgen i januar, men holder kontakt med arrangør, slik at vi kan avbestille togbilletter innen frist 15. januar dersom det blir avlyst. Vi krysser fingre, og vi øver som planlagt med dette som mål fra og med 4. januar, ref innlagt program for øvelsen fra Emilies side, i Kalender.
  • Angående Røros er det også viktig at vi snarest begynner å forberede oss på de 2 fellessangene vi skal synge sammen med de andre korene på Røros – «Vitae Lux» (nydelig og kjent, av Frode Alnæs) og «Ve no velkomne med æra» (artig, «tradisjonell» korsang av Geirr Tveit). De er ikke så vanskelige. MuseScore øvingsfiler ligger allerede i Notearkivet pluss i Musescore app (for nettbrett og telefon). Fysiske noter er bestilt, og vil bli utdelt så snart de mottas fra forlaget. Men fint om du begynner å se/høre/øve på dem i MuseScore i ledige stunder i julen! 🎶🎄
  • Årsmøtedato er satt til tirsdag 1. februar. Vedtektene våre sier at det skal avholdes innen utgangen av januar, men styret besluttet i møte 14. desember at vi utsetter en uke pga forberedelser til korfestival i januar. Årsmøtet avholdes kl 2000-2115, etter vanlig øvelse kl 1845-1950.
  • Dagrun sender GOD JUL til alle i koret med dette bildet av sin fantastiske amaryllis:

Vi i styret slutter oss til, og ønsker GOD JUL og en trivelig nyttårsfeiring sammen med de dere er glade i!

Hilsen

Petter, Eli, Jan, Lasse, Kirsti og Jorun