Tirsdags-blogg 07.12.21

Vakrere enn dette kan det ikke bli! Vi skal være glade for at vi fikk gjennomført adventskonserten med SAS Janitsjarorkester, den inneholdt mange gode øyeblikk!

Foto: Torbjørn Stølan
  • Så blir det spennende å se om kveldens pressekonferanse (1900) med varslede nye og strengere tiltak, får betydning for helgens konserter. Inntil videre jobber vi som planlagt, og treffes på øvelse i kveld. Men igjen minner vi om tiltakene hver og en av oss må tenke på: selv-teste oss før øvelsen, sprite hender og holde avstand når vi møtes. Men har du forkjølelsessymptomer eller er syk av andre grunner, blir du hjemme.

  • Søndag 12. Akershus Slottskirke: Emilie snakket med kantor i kirken, Lars Notto Birkeland, i går, og vi skal møte kl 0930 for oppvarming, øving og gjennomgang av salmer og liturgi. Kirken åpner for publikum kl 1030.

    Kirken er luftig, det er høyt under taket, og det bruker å være god plass for oss. Det kan kanskje være litt kjølig, så kle deg godt, i helsvart og rødt skjerf.

    Kjører du egen bil, send bilens registreringsnummer til Kjell Lamo (bass), kjell.lamo48@gmail.com, så kan du parkere på forsvarets parkeringsplass som ligger til venstre, utenfor dette kartet. Inngangen er da den som ligger på venstresiden av kartet. Dersom du kommer uten bil kan du også gå inn hovedinngangen (markert) eller inngangen mot Karpedammen (til høyre i kartet). Kirken er bygningen rett til venstre for det røde «skiltet» på kartet markert som Akershus slott.
  • Søndag 12. Holmen senter: Vi møter opp kl 1500. Er du ukjent på Holmen senter, møt opp utenfor H&M i 3. etasje. Vi får holde til og henge fra oss i avlåst personalrom på «loftet». Vi skal starte kl 1545 ved Meny i den gamle delen av sentret, og deretter gå tilbake til den nye delen for en runde til. Altså, 2 runder á 6 sanger. Vi er annonsert på hjemmesiden deres, og får gode penger for jobben:-)

    Det er erfaringsvis god plass rundt oss på Holmen senter, folk kommer og går forbi, det er lite sammenstimling av mange folk over lengre tid. Når vi synger oppe på «brua» i «nydelen» av sentret står vi for oss selv på brua, folk passerer på god avstand på sidene av koret.

  • Tirsdag 14. Bruksveien: Vi møtes på parkeringsplassen ved siden av Spar-butikken kl 1800, varmer opp litt, og rusler inn på ute-tunet innen 1830. Synger våre 6 sanger til Frøydis’ og Astrids julestemte nabolag:-) Muligheten og interessen for en eventuell jule-after-song på Sjøflyhavna faller bort med nye restriktive tiltak som vil komme.

Ta vare.
Ses i kveld!

Mvh Styret