Viktig melding om konsertene fredag 3. og søndag 5. desember


Hei alle,

Som dere helt sikkert har fått med dere, kom det nye nasjonale og regionale forskrifter i går. For dere som eventuelt er usikre på hva som nå skjer med helgens konserter, er beskjeden at de vil bli arrangert.

Julebordet fredag 3. for SAS-veteranene er et privat arrangement i leide lokaler, og kan ha maksimum 100 deltakere. Julebords-deltakerne er 23 i tallet og vi blir også 23, så det er godt innafor.

Adventskonserten i Snarøya kirke søndag 5. er i kategorien innendørs arrangement (åpent for publikum), som kan ha 600 publikummere fordelt på 3 «avdelinger» á 200. I Snarøya kirke er det plass kun til maks 200 med litt romslighet, ca 170 etter reservasjon av seter til oss.

Vi kan opplyse at lederne i SAS Janitsjar og Fornebu Singairs har snakket sammen og er enige om at konserten går av stabelen. Men munnbind er påbudt for publikum, navneregistrering vil skje i døra, og arrangør vil passe på at publikum ikke setter seg for tett (utenom sine kohorter).

Påminnelse om oppmøtetider og beste praksis:

Fredag 3. desember, oppmøte kl 1745, i resepsjonen på Radisson Blu Park Hotel Fornebu (gamle SAS-hotellet, Fornebuveien 80). Vi spriter hender ved ankomst og bruker munnbind mens vi er i resepsjonsområdet.

Søndag 5. desember, oppmøte kl 1500, i kjellerstua i Snarøya kirke (Snarøyveien 126), inngang utenfra i kjelleretasje, eller gå inn i hovedinngang kirke og gå ned trapp rett til venstre når du kommer inn. Vi bruker munnbind i kjellerstua (når vi ikke øver og når det er mange andre til stede).

For alle konsertene før jul minner vi om viktigheten av å bli hjemme dersom du ikke er frisk eller har forkjølelsessymptomer.

Er du frisk, påmeldt, og kan delta på helgens konserter, oppfordrer vi deg til å ta en selvtest før oppmøte på konsertene både i dag fredag 3., på søndag 5. og før øvelsen tirsdag 7. desember. Konsertene neste helg kommer vi tilbake til.

Vi må altså fortsatt ha full oppmerksomhet på smitteverntiltakene vi etter hvert er veldig vant til, både før og under konsert og øvelser, innad i koret og overfor publikum.

Vi kan til slutt nevne at oppfordringen om selvtest før konsertene og øvelsen på tirsdag, er i tråd med andre kors (eksempelvis Oslo Domkor) etablerte praksis og retningslinjer etter gårdagens forskrifter. Det er så langt ikke sendt ut noen endrede veiledninger fra Norsk sangerforum i forbindelse med de nye smittevernsreglene. Dersom det skulle komme noe derfra i løpet av dagen eller over helgen, vil vi selvfølgelig gjøre de endringer som er nødvendige og gi beskjeder ut.


Vel møtt til helgens konserter, la oss fortsatt glede oss til å synge fine julesanger sammen, i stemningsfulle omgivelser!

Hilsen Petter og Eli,
på vegne av styret