Tirsdags-blogg 30.11.21

Hei på dere!

 • Først, takk for kjempekoselig (men kald) sangopplevelse ved julegranen på Punkt på søndag! Vi har fått super tilbakemelding fra arrangør v/kontaktperson Lisa: «Tusen takk for flott sang på søndag! Virkelig koselig og hyggelig opptreden! Jeg kom ihvertfall veldig i julestemning! Dette må vi få til flere ganger synes jeg!»
  Se noen bilder nederst i meldingen:-)

 • På kveldens øvelse får vi besøk at Joachim Engeli som skal akkompagnere oss på adventskonserten i Snarøya kirke på søndag. Det blir spennende!
  Eli vil ha delvis fravær på øvelsen i kveld, men Emilie vil sette opp og sende ut Zoom-invitasjon for andre eventuelle fraværende. Gi i så fall beskjed direkte til Emilie!

 • Søndag 5.12. møter vi kl 1500 presis i kirkens kjellerstue for oppvarming, så kommer Joachim kl 1530. Det vil også bli en lydprøve oppe i kirken før konsertstart, så det er viktig at alle møter presis til avtalt tid kl 1500! Kjøreplanen blir som følger:
  1500-1515 Vi varmer opp i kjellerstuen
  1515-1530 Vi går opp i kirken og øver inn- og utmarsj
  1530-1555 Pianist møter i kirken, vi øver og får testet lyd
  1600-1615 SAS Janitsjar kommer, vi tar pause
  1615-1700 Vi finpusser/øver med pianist i kjelleren

  Det er altså mye som skal klaffe i kjøreplanen når vi er sammen med et stort orkester som også skal ha sin plass og sin tid før konsertstart kl 1730, så vi minner nok en gang om presis oppmøte og god disiplin underveis! Ta med deg mat og drikke etter eget behov. Antrekk: vi pynter oss i helsvart, med røde skjerf!

  Dette er vår viktigste julekonsert – tradisjonell, varm, stemningsfull, inkluderende, i samarbeidets ånd, og virkelig noe å glede seg til både for oss og publikum (se billettopplysninger på plakat, ref hjemmesiden/Konserter eller FB-siden vår Fornebu Singairs). Og vi er nesten fullt kor! 👏👏

 • Fredag kveld den 3.12. er det også noen av oss som skal i farta på julebord med SAS-Veteranene, som skjer på det gamle SAS-hotellet på Fornebu, som nå heter Radisson Blu Park Hotel Fornebu. Oppmøte er kl 1745 i resepsjonen, vi får et rom for oppvarming, og går inn i julebord-rommet kl 1815 for å synge til aperitiffen. Erfaringsvis er det varmt i rommet (fin og koselig salong men litt lavt under taket), så «dress properly» i svart, og husk det røde skjerfet ditt!

 • Bare helt til slutt, nevner at det ligger oppdatert informasjon om Oscarsborg-operaen fra Akershus sangerforum her.
Mang en god passiar i oppvarmingsteltet (bokstavelig talt..) på Punkt 28.11.21
Kee gjør seg klar
«Englene sang den først for markens hyrder..» 🎶
Emilie inviterer til «fred over jorden, menneske fryd deg!»