Tirsdags-blogg 23.11.21

  • Takk for innsatsen under julegrantenningen på Fornebu S lørdag 20.11.! Det var god stemning, og ekstra gøy å synge for en så stor mengde folk! Se noen bilder nederst her.
  • Så blir det ny julegrantenning på Punkt, Fornebu, f.k. søndag 28.11. kl 1500! Vi møtes i vårt vanlige øvingslokale i Forneburingen barnehage kl 1400 for oppvarming, så går vi bort til Punkt (2 min) i god tid før kl 1500.
    Les mer om arrangementet på Punkts Facebook-event: https://www.facebook.com/events/868057143907605/?acontext=%7B%22event_action_history%22%3A[%7B%22mechanism%22%3A%22search_results%22%2C%22surface%22%3A%22search%22%7D]%2C%22ref_notif_type%22%3Anull%7D
  • Angående konserten i Snarøya kirke søndag 5. desember:
    Petter har snakket med vår venn Glenn Evensen (bor på Snarøya, med i SAS Janitsjar, «primus motor» for alt vi er med på kulturelt på Snarøya) har flyers klar til distribusjon. Vi har lovet å ta oss av distribusjonen da han har skadet seg og ikke har mulighet til å gå «rundene» selv. Han har satt opp 7 utdelings-runder på Snarøya. Han kommer i pausen vår i kveld mellom kvart på åtte og åtte og vil forklare hvor disse går. Vi håper på 7 personer som kan påta seg å gå disse rundene, da han har skaffet sponsorer som forventer at disse flyers havner i postkassene på Snarøya. Tenk på det til i kveld, om du kan være en av disse 7 for å hjelpe til med distribusjonen?
  • Til slutt litt for det gode arbeidsmiljøet i koret: Vi har medlemmer som er allergiske mot papirstøv, så vi oppfordrer alle til å sette sine noter og tekster i plast-omslag i kor-mappa. Et tips kan være at du setter de inn i alfabetisk orden, da er det raskt å bla opp neste sang under konserten, og du slipper å omrokkere for hver konsert dersom det blir endring i rekkefølgen 🙂

Sees i kveld!
Hilsen Styret

Fornebu S lørdag 20.11.: Her er først et fint bilde av noen glade korister før inntog på utescenen (tilsendt av Terttu)
samt et fra Budstikka (tilsendt av Petter) som viser oss på scenen,
og et til slutt som viser folkemengde og stemning på torget, også under vår opptreden. Vi har nok aldri sunget for så mange på én gang!