Tirsdags-blogg 16.11.21

Hei, og god tirsdag til dere!

 • I dag blir det MuseScore-veiledning fra kl 1700 i Forneburingen barnehage. Kee og jeg stiller opp, og vi håper å se flere av dere der. Spesifikk invitasjon er blitt sendt til de som ikke har deltatt på opplærings-seanser tidligere, eller har uttrykt ønske om repetisjon, men alle som ønsker og kan, og har et behov, kan henge seg på! Det er bare å dukke opp med den enheten du ønsker å hjemme-øve på, så sant den er bærbar 🙂 
 • Angående opptredenen på julegrantenningen på Fornebu S førstkommende lørdag:
  Vi skal synge fra scenen kl 1350—1405. Vi møter opp kl 1300 for oppvarming, som vi kan gjøre i eget rom inne på sentret. Møt opp i «foajeen» innenfor hovedinngangen (mot Snarøyaveien/bussholdeplassen). Siden det er en ute-opptreden må vi ha yttertøy på, velg noe varmt, mørkt/helst svart. Kirsti tar med røde skjerf og halstørkle som felles «julepynt» til øvelsen i kveld 🙂 Hele seansen kommer til å bli filmet, så vi må ta oss fint ut🧣🧣
  Vi skal synge The First Nowell, Have Yourself a Merry Christmas og Nordnorsk julesalme, alle til innspilt pianoakkompagnement.
 • Et øvingstips når det gjelder The First Nowell: Vi skal synge versene 1, 2 og 6. I Notearkivet på hjemmesiden finner du stemmevise lydfiler også av vers 2 og 6, for å hjelpe på trykk og betoning av ord/strofer som avviker en del fra vers 1. Litt å øve på😉
 • Siden sist har vi fått tradisjonell forespørsel om julesang på Holmen senter i Asker søndag 12. desember fra ca. kl 1545. Se nærmere info i Kalender. Dette er  altså samme dag som Akershus slottskirke, og vi håper alle som skal være med der, kan ta seg videre til Asker når vi først er i farta. Vi får et par timers pause mellom slagene, så det blir god tid for en lunsj. Vi er ferdige i kirken innen kl 1230, så møtes vi på Holmen ca kl 1515. Nærmere info kommer, men vi håper du MELDER DEG PÅ så snart som mulig!
 • Til slutt, Jan vil informere mer konkret om kostnad og innbetalinger for Røros-turen i pausen i kveld. Detaljene vil også bli gitt ved skriftlig informasjon i etterkant av øvelsen.
 • …og er du syk, er det best for alle om du er hjemme eller deltar på Zoom. Vi setter opp for den som ber om det🤒😇

  Styret