KONTRAMELDING OM ØVELSEN I KVELD

Beklager litt att og fram i dag. Men vi har nå sjekket videre med forskjellige instanser som koronatelefonen, kommunens koronanettsider, helsepersonell vi kjenner osv., og styret har nå sammen med Emilie tatt en beslutning om å opprettholde fysisk øvelse i kveld, for fullvaksinerte uten symptomer

Vi sender likevel, i tillegg, ut en Zoom-invitasjon slik at de med symptomer kan følge øvelsen.

Beskjeden vi har fått fra korona-«institusjonene» er at siden vi ikke har fått melding fra flere enn en person siden forrige øvelse (og dette var 4-5 dager før vedkommendes symptomstart), kan vi avholde fysisk øvelse i kveld, for fullvaksinert uten symptomer. Så må vi selvfølgelig følge restriksjoner og tiltak om avstand og spriting, og vi bør være oppmerksomme og «følge med» utover om det blir flere tilfeller. Og oppfordre til testing dersom symptomer oppstår. På kommunens koronanettsider bekreftes at fullvaksinerte uten symptomer ikke trenger å teste seg. Som kor kan vi betegnes som «øvrige nærkontakter», og for disse står følgende: «Nærkontakter som ikke er familiemedlemmer eller tilsvarende nære, trenger ikke gå gjennom testregime, men oppfordres til å ta enten en selvtest eller PCR-test ved symptomer».

Da håper vi at vi sees i kveld, til en sårt tiltrengt øvelse foran julegrantenningen på Fornebu S den 20.11.  For øvrig sammen med Didrik Solli-Tangen!

Styret