Informasjon pr 02.11.21

 • FØRST, TUSEN TAKK fra oss i styret til hver og en for to fantastiske konsertgjennomføringer på lørdag! Det var en suksess som gjorde oss godt, og som gjør at vi føler oss vel og godt rustet til juleoppløpet! Stay tuned👍
  Hilsen fra tidligere kormedlem etter konserten:
  «Hei Petter
  Første gang, tror jeg, at jeg opplevde koret fra salen. Jeg er positivt overrasket over hvor fint det lød, mange av sangene kjente jeg jo igjen fra min tid. Hyggelig å se dere igjen. Jeg fikk ikke snakket med alle, så hils alle fra meg og gratuler med en fin konsert.
  Mvh Reidar» 
 • Skjerf og halstørkle – Kirsti ønsker å oppbevare de samlet hos seg. Kan de av dere som tok de med hjem, huske å ta de med på øvingen i kveld! Takk.
 • Akershus Sangerforums kampanje «Menn til kor» ble startet sist fredag, og vi er med som ett av femten medlemskor. Ref flyers/plakat, med korets navn og kontaktinfo, som Jorun vil dele ut på øvelsen i kveld.
  Håper du vil være med å spre budskapet ut til syngende menn, ved å ta med deg ett eksemplar av den lille plakaten og henge opp et synlig sted nær deg! Her er link til ytterligere informasjon om kampanjen. Det er også fint om du som er på Facebook kan dele utlegget på Fornebu Singairs’ Facebook-side videre på din private hjemmeside:-)
 • Se oppdatert informasjon under Medlemmer/Kurs i regi av NSF/ASF:
  • Kurset «For øre og øye» onsdag 3.11.
   Kurset i morgen er fullt for fysisk deltakelse, men du kan fortsatt melde deg på for deltakelse på Zoom, ved å sende en epost til marianne.holm@musikk.no. Kurset anbefales, er gratis, bare å melde seg for å få en Zoom-link.
   Litt fra beskrivelsen av kurset..: «Vi bruker mye tid på å lære oss å synge repertoaret som skal framføres, men venter ofte til den siste øvelsen før konserten før vi tenker på hvordan musikken skal formidles til publikum.»
  • Har du alltid hatt lyst til å synge i en profesjonell operaproduksjon? Nå kan drømmen din bli virkelighet. Informasjon om prøvesang til Otello, som er Oscarsborgoperaens produksjon i 2022, er i går (01.11.21) gått ut til medlemskorene i Akershus sangerforum. Tirsdag 9. august 2022 er premieredato på Giuseppe Verdis opera Otello, og kanskje du er en av de som står på scenen? Les mer her.
 • Til slutt ønsker vi å formidle en hyggelig og stilig hilsen fra vår kjære Dagrun:

Sees i kveld, til full julestemning med våre fine julesanger! (se kveldens øvingsrepertoar i Kalender)

Styret