Siste finish!

Hei alle sammen og takk for en fin generalprøve på tirsdag! Tross litt tekniske utfordringer synes jeg vi klarte oss bra, og med litt ekstra adrenalin og konsentrasjon vil dette bli to flotte konserter! Jeg er veldig stolt av innsatsen dere har lagt ned hittil – og i morgen skal vi gi det siste lille.

Her kommer en gjentakelse av de viktigste tingene:
1) Se på meg! Det aller meste løser seg når du tør å slippe nota og se opp. Stol på meg – du kan det MYE BEDRE enn du frykter (og skulle du synge noe feil, så går det helt fint det også).
2) Vær tilstede! Nyt musikken og det faktumet av at vi kan stå tett-i-tett i koret. Det er en gave! Lytt til Øystein og kjenn på hva musikken gir deg. Gled deg over den fantastiske muligheten til å få musisere med gode venner!
3) Gjør så godt du kan. Det er mer enn bra nok.
4) Prøv å vise frem at du har det gøy! Husk at alt synes godt på scenen.

Så var det dagen i dag: Ikke ni-øv i dag – stol på at du kan det du skal. Det kan være lurt å synge gjennom alt en gang i rekkefølge om du har tid og lyst. Lag deg en god leggerutine slik at du føler deg uthvilt, og planlegg gjerne morgendagen slik at du ikke behøver å stresse. Nerver er et kjent problem, og her er vi alle ulike i hvordan man liker å takle det. Jeg liker godt å lufte hodet med en gå-/løpetur, andre liker å forestille seg situasjonen gjennom mentale øvelser. Kontrollert pusting er en kjent teknikk, det samme gjelder diverse avspenningsøvelser eller for eksempel yoga. Kanskje dette er dagen for å prøve noe du ikke har prøvd før? Andre igjen blir ikke nervøse – det er også helt greit! Tenk på: «hva trenger JEG nå for å få det bedre?»
Mange ord! Nå er jeg ferdig. Jeg gleder meg massemasse til i morgen! Vi ses, gjengen!