Video New York koreografi og påmelding til julekonserter

Hei alle,
Takk for strålende og oppløftende sang-helg sammen! Det var en deilig boble å være i sammen med Emilie, og vi håper det var flere enn oss i styret som følte seg i flytsonen når også Øystein ble en del av samklangen med piano og stemme!

Ref viktig melding ut fra Emilie i går kveld, her kommer litt styreinfo i tillegg:


Kirsti har lagt ut 3 videosnutter av New York koreografi på hjemmesiden. De ligger under Medlemmer/Videoer. Test dem ut, herm etter Kirsti, dette klarer vi!:-)

2
Det er forberedelser til jubileumskonserten som skal ha høyeste fokus denne uken, men som alltid når man nærmer seg et klimaks er det viktig samtidig å tenke et lite hakk lenger fram, slik at man er forberedt på neste høydedrag som kommer. Tirsdag 2. november må vi derfor være klare for at det er julesangene som står i fokus, og det er viktig at dere melder dere på de opptredenene som er klare (som vi har sagt ja til), og som er lagt ut i Kalender. 

Aller først, og det er ikke lenge til, er julegrantenningen på Fornebu S lørdag 20. november. I sin henvendelse til oss skrev Fornebu S at dagen blir planlagt med en DJ, en større artist, m.m., og at eventet vil bli filmet. Det betyr at torget nok vil bli fylt av masse folk, og vil dermed være et viktig profilerings-arrangement for oss!
Deretter kommer julebord for SAS-veteranene 3. desember, og så den aller viktigste førjulskonserten vi er med på, Adventskonsert med SAS Janitsjar i Snarøya kirke, søndag 5. desember! Akershus Slottskirke kommer som en høytidsstemt godbit 12. desember!

Både for styre og dirigent er det avgjørende at vi i god tid får oversikt over hvor mange som stiller på de enkelte konserter. Har vi et sangbart kor, dvs tilstrekkelig dekning på alle stemmer? Noen ganger er dette også avgjørende for repertoar-valget. Julekonsertene er viktige også av den grunn at flere av dem gir inntekter til koret. Så hvis du ikke allerede har meldt ja eller nei til de ovennevnte, ber vi deg trykke på  Medlemmer/Påmeldinger så fort du kan! 

Og takk for det! Sees i kveld! 🙂

Hilsen Styret