Påmelding til MuseScore-opplæring

Hei,

De av dere som har logget inn på hjemmesiden i løpet av helgen har kanskje sett et «varsel» om å melde deltakelse på MuseScore-opplæring. Det ligger nå som et arrangement under Øvelser i Kalender, den 28. september kl 1400. Gå inn i linken og les det som står der. Det som er viktig, er at dere går inn i Påmeldinger (under Medlemmer) og registrerer hvilken type datautstyr dere har, og om dere ønsker gruppeveiledning sammen med andre med likt utstyr, eller om dere ønsker individuell veiledning. Det er fint om noen kan delta på datoen 28. september kl 14 som står der, men det er som sagt bare en dato som er satt for å kunne aktivere spørreskjemaet. Jeg kommer tilbake til grupper og enkeltpersoner når jeg har fått oversikt over hvem som ønsker hva, og gjør møteavtaler deretter.

Fint om du fyller ut spørreskjemaet snarest mulig denne uken! Og har du spørsmål er det bare å ta kontakt pr mail, sms, eller vi tar en prat i pausen på tirsdag!

Eli