Informasjon om øvelsen 8. juni og brukskurs i MuseScore 17. juni:

Øvelsen i dag:
Vi bekrefter med dette at vi øver på Festplassen i Nansenparken som sist. Det er meldt oppholdsvær med litt vind. Vi skal øve på
A nightingale sang in Barkley Square
Scarborough fair
Thank you for the music
New York
Come fly with me
Det er fint om alle har med noter til hele semesteret, da det kan forekomme endring i planene.
Vel møtt!

Brukskurs for nybegynnere i MuseScore (ASF regi):
ASF arrangerer webinar 17. juni kl. 1830-2030. Se link til mer info og påmelding på hjemmesiden vår under Medlemmer/Kurs. Påmeldingsfrist allerede den 14. juni! Vi oppfordrer den som ser et behov for å lære mer om hvordan du øver til MuseScore hjemme, til å melde seg på. Dette er ikke et noteskrivingskurs i MuseScore, men hvordan du bruker det for hjemmeøving. Vi har jo implementert MuseScore i koret, så dette er høyst relevant kunnskap for alle:-) Vi har også hatt et par gjennomganger internt av hvordan man øver, og vil fortsette med det til høsten, men her har du mulighet til å lære det mer grundig og under kyndig veiledning. De fleste av dere har forhåpentligvis allerede lastet ned programmet på pc’en deres, eller lastet ned appen på iPad/nettbrett eller telefon, slik at dere er «klare» for å delta på kurset hvis dere ser at det kan være nyttig å få med seg.