MuseScore – brukerveiledning for nedlasting av program og app

Hei, med referanse til øvelsen sist tirsdag, hvor vi også øvde med noen MuseScore-filer som ligger i Notearkivet på hjemmesiden, kan dere nå finne en brukerveiledning på hvordan dere laster ned programmet og/eller appen på deres respektive enheter. Brukerveiledningen ligger foreløpig under Medlemmer/Dokumenter, se direkte link her.

Vi håper brukerveiledningen vil fungere greit for dere, og at dere etter nedlastingen får til å øve hjemme også til disse filene, med egen eller flere stemmer som akkompagnement. Det skal først og fremst være gøy og utviklende, og på ingen måte noen «tvang» for de som eventuelt ikke får det til. Men vi skal hjelpe hverandre, ingen skal bli frustrert og streve for seg selv!

Vi vil «åpne» korøvelsen kl 1730 førstkommende tirsdag (9. mars), slik at den som har behov for hjelp kan logge inn og få en prat med oss om eventuelle utfordringer.

God helg til alle!

Hilsen Lasse og Eli