Video-opptaket

Hei alle,

Da er video-opptaket vi gjorde av fellesøvelsen vår den 2. februar redigert ferdig for formålet. Som nevnt gjorde vi det på «oppdrag» fra Akershus Sangerforum, som skal arrangere temakveld for medlemskorene sine den 10. mars, med tema Digitale korøvinger. Det er dessverre mange kor som ikke er, eller har vært, i aktivitet siden restriksjonene startet for et år siden, og dette er en bekymring for Norsk Sangerforum, som er Akershus Sangerforum paraplyorganisasjon (og som vi er medlem av). De ber derfor alle distriktsledd ta et tak for å motivere til aktivitet, og vise hvordan det kan gjøres enten det er på Zoom eller Teams, og bistå de som eventuelt trenger hjelp til å komme opp å stå rent teknisk. Det er Lørenskog Mannskor og Fornebu Singairs som kommer til å vise videosnuttene våre på denne medlemskvelden.

Vi synes videoen ble fin, Emilie gjør som vanlig en strålende jobb som dyktig, entusiastisk og motiverende dirigent, og hun har godkjent resultatet. Videoen ligger på YouTube, og det er lagt ut link på hjemmesiden vår, både under Om oss/Har du lyst til å synge? og under Medlemmer/Dokumenter. Vi tror dette blir en god markedsføring av Fornebu Singairs i distriktet vårt!

Håper dere vil ta dere tid til å bruke de 12 minuttene det tar å se gjennom den 🙂

Hilsen Eli,
for styret