Hei alle sammen. Her kommer siste nytt fra styre og dirigent (15.02.21)

ØVELSENE FRAMOVER

Emilie har oppdatert korets kalender på vår hjemmeside. Dere finner den under Hva skjer/Kalender, og under Øvelse 16.02. vil dere finne hvilke sanger vi skal øve på. 

Det er her program for øvelsene vil bli lagt for framtiden (sanger og tidspunkter), så det er fint om dere gjør det til en rutine å sjekke kalenderen før hver øvelse, og ellers følge med i mailboksen om det kommer «varsel»-mailer med lenke til annen informasjon.  

I morgen gjelder følgende øvingstider:

18:30-18:50 Felles oppvarming
18:50-19:20 Alt
19:20-19:50 Tenor
19:50-20:00 Pause
20:00-20:30 Sopran
20:30-21:00 Bass

GJESTE-«ØVER» 

Til informasjon får vi en sangergjest i en av rutene på Zoom fra i morgen av! Gjesten heter Kathe Johansen, og er moren til Emilie. Kathe savner koret sitt i Sarpsborg, og har spurt om å få lov til å holde sopranstemmen sin ved like ved å øve på Zoom sammen med oss. Det har vi sagt ja til, og hun er også lagt til på hjemmesiden slik at hun kan finne noter og øvingsfiler. Velkommen skal du være Kathe!

ADVENTKONSERT I SNARØYA KIRKE

Det er lenge til jul, men ikke lengre enn at vi kan håpe på at vi igjen kan avholde konserter. 
SAS Janitsjar er optimister (og det skal man jo være!!), og har invitert oss til å delta på deres Adventkonsert i Snarøya Kirke. De skriver til oss:

Det er fortsatt store utfordringer med musikkøvelser, men styret håper på en bedring fremover mot jul. Vi ønsker derfor å reservere Snarøya kirke til søndag 5. desember. Klokkeslett er ikke avklart ennå, men det er fint å ha kirken etter gudstjenesten og resten av dagen. Og vi håper selvfølgelig at Fornebukoret vil være med som før.

Vi har selvfølgelig takket ja til invitasjonen, og håper at alle merker datoen av i sin kalender!

VH Petter for styret