Tirsdags-blogg 21.11.23

Kaffeansvarlige i kveld er Monica☕️ og Lars☕️

*****

Hei alle sammen, endelig tirsdag igjen, og dagen er kommet da vi skal glede sykehjemsbeboerne med våre fine julesanger. Husk å komme til Speilsalen innen kl 1800, og ta gjerne med nisselue om du har🧑‍🎄🎅🏻

Andre koselige ting skal også skje i kveld🎉, og siden vi begynner så tidlig, avsluttes selve øvelsen kl 2030. Det vil imidlertid bli et tilleggskvarter med litt utdypende info fra julebordkomiteen (se lenger nede i bloggen).

For å starte i det litt kjipe hjørnet i dag, så vet vi at vi tidligere har lovet å ordne en enkel felles lunsj mellom slagene den 10. desember. Styret besluttet imidlertid i siste styremøte at vi ikke gjør det likevel, da det blir dyrt og mye styr, og vi har såpass god tid mellom Punkt og Holmen at det er bedre at enhver ordner for seg. Det være seg med niste, stikke hjemom, eller kjøpe noe man selv ønsker, på Punkt eller på Fornebu S, alt etter som. Vi er ferdige på Punkt kl 1330 og skal synge på Holmen fra kl 1530.

Eiliv og Jan H. har kontroll på skyssordningen for dagen, og det kommer ganske snart en oversikt over dette basert på listen som ble laget. Ta kontakt med en av dem hvis du ikke har fått skrevet deg på. For de som kjører egen bil så må bil-registreringsnummer også meldes til Eiliv, så ordner det seg med parkering på Forsvarets parkeringsplass.

De som ønsker skyss til Storo søndag 3. desember kan gi beskjed til Jan H., så ordner dette seg også.

Så er det gledelig å melde at Eiliv har meldt oss på til sangerstevne i Drøbak lørdag 1. juni 2024.🍀🌸  Vi håper derfor at interessen vi så i håndsopprekningen sist tirsdag, holder seg stabil, slik at vi blir et fullt klingende kor👱🏻‍♀️👩🏻‍🦱👱🏻‍♂️👨🏻 Arrangementet blir lagt i Kalender med mer informasjon så snart vi har fått endelig bekreftet vår deltakelse av arrangøren Drøbak Mannskor. Påmeldingsfristen til dem er 30. november.

Vår entusiastiske julebordkomité har kommet i skikkelig adventstemning, de jobber og står på! Takk også til dere som har meldt dere for å bidra med forskjellige ting. Her er viktig informasjon fra komiteen, som vil bli utdypet i kveld:

Kjære kor-venner,
Det er mange påmeldte til festen (27 i skrivende stund), og vi gleder oss til 12. desember. 😀🎵 
Det er fortsatt noen som ikke har skrevet seg inn på «Øvelse og Julebord» og vi ber om en tilbakemelding med JA/NEI innen 25. november. Fint hvis du også kan skrive i kommentarfeltet om det er noe du kunne bidra med til  opplegget. 

Vi har fått tilgang til lokalet «Piloten» fra kl 17.30 og rigge-/pyntegruppen kommer da. Vi starter en times øvelse med Emilie fra kl 17.45. Vi har lokalet til kl 22.00. Foreløpig sjekkes det om vi eventuelt må være ute tidligere pga rydding.

Maten blir bestilt fra Kreativ Catering (Biff Stroganoff med poteter). Husk å ta med egen tallerken, bestikk, glass og drikke. Kaffe/te blir servert.
Egenandel for fest er kr 230,- og betales til korets kasse (kontonr. 1503.35.40237) innen 1. desember.

Er det noe du lurer på, snakkes vi på øvelsen i kveld.
Hilsen arrangementskomiteen! 😀🎶

Og alle hjerter gleder seg!
Styrets også:-)
💜💜💜💜💜💜
Sees snart!