Tirsdags-blogg 11.04.23

Kaffeansvarlige i kveld er Pernilla og Unni☕️☕️ Ingrid Sofie tar med kjeks🍪

Hei alle, vel overstått påske!🤗 Den ser ut til å ha vært solfylt for de fleste i år☀️😎 Nå kommer våren for fullt, med litt regn☔️, men det gjør jo bare godt for grøda🌱🌷

Vi har sett fra den felles messenger-gruppa og gjennom noen e-poster, at mange har øvd gjennom påsken. Det er kjempebra, for fra nå av starter forberedelsene for fullt til kafékonserten den 22, både musikalsk og praktisk. Jorun kommer til å ha med en liste i kveld for å lage oversikt over de som vil være med på kakebake-dugnaden, pluss ha med kaffe.
Som dere forhåpentligvis har sett har vi lagt ut et Facebook-arrangement for konserten som vi håper alle vil dele videre. Vi vil også promotere annonsen slik at den når ut til flere sang- og musikkinteresserte miljøer i nærområdene. Et lite antall plakater vil bli laget, for oppheng rundt omkring i lokalmiljøet.
Allsanger som Emilie har lagt inn i kafé-programmet er nå på plass i Notearkivet, det er Hallo hallo og Grevling i taket (Knudsen og Ludvigsen), Rosa på Bal (Evert Taube) og La det swinge (Rolf Løvland/Bobbysocks). Tekstene vil bli vist på projektor i lokalet, men vi vil kopiere noen eksemplarer til kormedlemmene. Vi skal øve på dem neste tirsdag, når Haike kommer.

Noen av dere ble i går bombardert med påminnelser om påmelding til alle vårkonsertene! Vi beklager dette, men melder du show eller no-show i tide, slipper du å motta disse kjedelige purringene. Slik er det😉

Siden noen kanskje ikke fikk med seg bloggen i forrige uke, legger vi ut lenken fra helsestudentene også her. Gled studentene med mange besvarelser om hvorfor vi blir glade av å synge i kor!

Da gjenstår det bare å summe seg og ta fatt på hverdagen etter dager i påske-lykke-eufori med mye fri! Til syvende og sist er jo hverdagslivet best, særlig når man er så heldig å være en del av et kor man kan øve og synge sammen med. Sees til felles sangglede i kveld!

Styret