God jul! (Og julelekser…)

Kjære go’gjengen min,
Tusen takk for et fint og innholdsrikt semester! Vi har fått gjort mye denne høsten; et hyggelig seminar, fantastisk julekonsert med SAS-janitsjar og flere julesynginger, der vi har vært viktige bidragsytere for å få Fornebulandet i riktig julestemning. Gi dere selv en klapp på skuldra over høstens innsats! Dere har blitt gode på å øve hjemme, bedre på å se opp, synge legato og å formidle tekst. Dette arbeidet skal vi fortsette å videreutvikle neste semester.
Vårsemesteret får en pang-start med Rørosturen, så jo bedre forberedt vi er på stemmene våre, dess morsommere får vi det både på øvelser og på tur sammen. Sjekk kalenderen for info om repertoar, og øv på dette mellom juleselskapene.
Det vil også komme en oversikt over vårsemesterets repertoar forhåpentligvis i løpet av jula, men i alle fall før januar er over. Følg med på Singairs-mailen, så blir det bra!
Jeg gleder meg allerede til å se dere over nyttår. Nyt juletiden med familie og gode venner, og lad opp batteriene til neste arbeidsslag. Vi ses plutselig!